Phalaenopsisy
-
Gabča.H
- Kontaktovat uživatele:
Phalaenopsisy
Tak Vandy po 199,- kč v OBI jsou prodané, ale v Baumaxu v Ostravě Zábřehu je zvláštní nabídka na phalaenopsisy za 79,- Kč i s květy, některé mají i 2 květní výhony. Dají se z toho ještě vybrat hezké rostliny. Tak kdo sháníte něco nenáročného pro radost.... Já taky neodolala 
Re: Phalaenopsisy
V Baumaxu v O-Mariankach maji krasne faly po 99kc, murovce i zihane
) taky jsem neodolal.
- Paphio
- Kontaktovat uživatele:
U Luda se dají sehnat Phaly, které v marketech nenajdete. Stojí ovšem až 800,-.
Paphio, tak to jste tedy opravdu přehnal, kdybych je neprodávala nevím co bych na to řekla, ale měli jsme 550Kč nejdražší....Věra
Minulou živou exotiku měl Phalaenopsisy i kolem 70ti korun.....
Ono je to fakt různé,ale jak píše Paphio neprodává hypermarketové, sám říkal,jak je pečlivě vybírá.....ale podle mě lepší mít rostlinu, která se mi líbí i když je dražší než 70Kč třeba 5ks....ale je to věc názoru...Věra
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
NEPŘEHNAL -já jsem toho důkazem,ale je to už tak před 4-5lety .Tenkrát to bylo za 700kč(Phalaenopsis,hybrid ) -přísahám, nekecám, není taky proč. :)Jak je to v současnosti .nemůžu posoudit-to nevím.Věra píše:Paphio, tak to jste tedy opravdu přehnal, kdybych je neprodávala nevím co bych na to řekla, ale měli jsme 550Kč nejdražší....Věra
Jeden můj známý koupil v Hornbachu modro-žlutý Phalaenopsis.Prý krááásný nááádhernýý. Netušil že je obarvený -za 700kč. To bude takové milé překvapení až vykvete znovu.
- kajmii
- Kontaktovat uživatele:
V globusu maj taky ty modrý "nádhery", ale maj tam cedulku, aby to zákazníci věděli, samozřekmě je nikdo nekupuje.
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Ten známý není orchideář. Dozvěděl se to úplnou náhodou. Za pár dní se vrátil do obchodu s tím ,že chce ještě jednu rostlinu-pro svoji šéfku.Paní prodavačka mu řekla- aha ty barvený, jo ty už nemáme. Prý se stříkne barva do květního stvolu- udajně jsou tam vidět i vpichy.No jo no pro obchod vše ale modro žlutá přece už frčela asi před 3lety? Asi tomu nerozumím. ;)Teď mě napadlo asi tam stříkli ty barvy málo, když ještě žlutá byla vidět.kajmii píše:V globusu maj taky ty modrý "nádhery", ale maj tam cedulku, aby to zákazníci věděli, samozřekmě je nikdo nekupuje.
- drroman
- Kontaktovat uživatele:
zrovna se mě o víkendu ptala snacha na ty "krásné" modré,že se líbí jej mamce,tak jsem ji požádal ať ji vysvětlí princip té modré a koupí raději něco jiného