Phalaenopsisy

Nabízíte nebo sháníte nějaké orchideje, knihy, vitríny, substráty ...?
Odpovědět
Gabča.H
Kontaktovat uživatele:

Phalaenopsisy

Příspěvek od Gabča.H »

Tak Vandy po 199,- kč v OBI jsou prodané, ale v Baumaxu v Ostravě Zábřehu je zvláštní nabídka na phalaenopsisy za 79,- Kč i s květy, některé mají i 2 květní výhony. Dají se z toho ještě vybrat hezké rostliny. Tak kdo sháníte něco nenáročného pro radost.... Já taky neodolala ;)
kembis

Re: Phalaenopsisy

Příspěvek od kembis »

V Baumaxu v O-Mariankach maji krasne faly po 99kc, murovce i zihane :o) taky jsem neodolal.
Přílohy
baumax.JPG
Paphio
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paphio »

U Luda se dají sehnat Phaly, které v marketech nenajdete. Stojí ovšem až 800,-.
Věra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Věra »

Paphio, tak to jste tedy opravdu přehnal, kdybych je neprodávala nevím co bych na to řekla, ale měli jsme 550Kč nejdražší....Věra
olaw
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od olaw »

Minulou živou exotiku měl Phalaenopsisy i kolem 70ti korun.....
Věra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Věra »

Ono je to fakt různé,ale jak píše Paphio neprodává hypermarketové, sám říkal,jak je pečlivě vybírá.....ale podle mě lepší mít rostlinu, která se mi líbí i když je dražší než 70Kč třeba 5ks....ale je to věc názoru...Věra
HAKI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HAKI »

Věra píše:Paphio, tak to jste tedy opravdu přehnal, kdybych je neprodávala nevím co bych na to řekla, ale měli jsme 550Kč nejdražší....Věra
NEPŘEHNAL -já jsem toho důkazem,ale je to už tak před 4-5lety .Tenkrát to bylo za 700kč(Phalaenopsis,hybrid ) -přísahám, nekecám, není taky proč. :)Jak je to v současnosti .nemůžu posoudit-to nevím.

Jeden můj známý koupil v Hornbachu modro-žlutý Phalaenopsis.Prý krááásný nááádhernýý. Netušil že je obarvený -za 700kč. To bude takové milé překvapení až vykvete znovu.
kajmii
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kajmii »

V globusu maj taky ty modrý "nádhery", ale maj tam cedulku, aby to zákazníci věděli, samozřekmě je nikdo nekupuje.
HAKI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HAKI »

kajmii píše:V globusu maj taky ty modrý "nádhery", ale maj tam cedulku, aby to zákazníci věděli, samozřekmě je nikdo nekupuje.
Ten známý není orchideář. Dozvěděl se to úplnou náhodou. Za pár dní se vrátil do obchodu s tím ,že chce ještě jednu rostlinu-pro svoji šéfku.Paní prodavačka mu řekla- aha ty barvený, jo ty už nemáme. Prý se stříkne barva do květního stvolu- udajně jsou tam vidět i vpichy.No jo no pro obchod vše ale modro žlutá přece už frčela asi před 3lety? Asi tomu nerozumím. ;)Teď mě napadlo asi tam stříkli ty barvy málo, když ještě žlutá byla vidět. :mrgreen:
drroman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drroman »

zrovna se mě o víkendu ptala snacha na ty "krásné" modré,že se líbí jej mamce,tak jsem ji požádal ať ji vysvětlí princip té modré a koupí raději něco jiného
Odpovědět