Díky za foto, zda se, ze by do závěsu byla vhodna ,ze ?HAKI píše:Takže Coelogyne usitana.Nejprve jsem nevěděla co to roste vedle pahlízky-moc tyhle kytky neznám.Pak se z toho vyklubal květní výhon-škoda že není tužší .Usitanu jsem si koupila protože se mě líbí a taky proto že mě jedna dovezená z Drážďan před 2roky umřela.Vlastně byla asi špatná vůbec nezakořenila,byla koupená na volno ani už nevím od koho.Takže taková výzva jak to dopadne teď.
Coelogyne usitana
Re: Coelogyne usitana
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Tam by vynikla- bohužel já ji mám na parapetu.Místa uprostřed okna jsou už obsazený 
Moc pěkná rostlina i květ, ať se jí daří. Škoda, že nemám už místo, hned bych si ji taky pořídila
Hani je krásná
.....mám jí přes rok a něco se mi klube, uvidíme, jestli bude i kvetení, fakt bych měla radost 
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Tak to přeju aby byl květkaacka3 píše:Hani je krásná.....mám jí přes rok a něco se mi klube, uvidíme, jestli bude i kvetení, fakt bych měla radost
no zatím budu ráda i za růstHAKI píše:Tak to přeju aby byl květkaacka3 píše:Hani je krásná.....mám jí přes rok a něco se mi klube, uvidíme, jestli bude i kvetení, fakt bych měla radost