Dendrobium Marie Noel
Re: Dendrobium Marie Noel
Evo s tím sobem to řešíš výborně! Krom každodenní dopravy do práce ještě hnojivo do kytek. 
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
není nad to pořizovat dva v jednomvirens píše:Evo s tím sobem to řešíš výborně! Krom každodenní dopravy do práce ještě hnojivo do kytek.
Tak mi zůstalo aspoň jednou poupě , vypadá že tedy dokvete....Věra
Tak tady je ten můj chudáček....
Tak aspon jeden kvítek zůstal,pěkný.Ty kořeny jsou proč tak hnědé?Nejsou popálené od hnojiva?
Hanko, nehnojím vůbec....
- Mila.J
- Kontaktovat uživatele:
Věro, to je novinka, montovat je směrem dolů. Na to jsi přišla jak?
Mílo, děláš si legraci? Já vím,že ne,ale montuji tak všechny orchideje, ve vitríně je to vidět,hlavně u Phalů bych to dodržovala,tak mě zkritizuj,aspoň někdo se tu najde a pro mě jsou to rady, moc díky, škoda že nemůžeš být na Skype...
- Mila.J
- Kontaktovat uživatele:
Legraci ne. Je to prostě neobvyklé. Pokud Ti to tak jde, tak jasně. Jsi první, kde jsem to u těchto rostlin viděl. Jsou druhy, kde je to podmínka. U D. nobile ale ne. Jistě to bude zajímat i ostatní, tyhle výsledky. Posílám SZ.
No Věrko, Dendrobia a obzvláště typu nobile bych do vitríny nedával a také bych je nevyvazoval na podložky. Vitrína chce miniatury a ne velké rostliny. Navíc Dendrobia chtějí hodně světla, vzduchu a pro květ sucho a chladno.Věra píše:Mílo, děláš si legraci? Já vím,že ne,ale montuji tak všechny orchideje, ve vitríně je to vidět,hlavně u Phalů bych to dodržovala,tak mě zkritizuj,aspoň někdo se tu najde a pro mě jsou to rady, moc díky, škoda že nemůžeš být na Skype...