Dendrobium Marie Noel
Dendrobium Marie Noel
Prosím kdo nabídne oddenek dendronka Marie Noel????? Předem moc děkuji. 
Mějte se sluníčkově Renča
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dendrobium Marie Noel
určitě budu mít na jaře, tak se připomeňte tak v březnu.
Moc děkuji a kolik penízků budete chtít?????? Poslala bych je Vám předem.Nebot nevím kdy pojedu s malou do nemocnice ns operaci a tam to bude tak na 2 měsíce.
Mějte se sluníčkově Renča
Evi , ak by si mala viac , aj ja by som mala záujem o d. Marie Noel vdaka , milka
měla bych taky zájem....ale můžu ,,jen ¨,, platit.....na výměnu toho ještě moc nemám...budu ráda, když si na mě na jaře vzpomeneš a jestli jich budeš mít dostatek......moc děkuju
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
připomeňte se všechny tři v březnu, už jsem to psala Renče. Myslím, že vyjde na všechny tři, hodně se mi rozrostla. Ale na víc oddělků už to asi nebude.
jééé moc moc děkuju....určitě se ozvuEvaJ píše:připomeňte se všechny tři v březnu, už jsem to psala Renče. Myslím, že vyjde na všechny tři, hodně se mi rozrostla. Ale na víc oddělků už to asi nebude.
Jé .- Evi velmi pekne dakujem, už sa teším na marec,EvaJ píše:připomeňte se všechny tři v březnu, už jsem to psala Renče. Myslím, že vyjde na všechny tři, hodně se mi rozrostla. Ale na víc oddělků už to asi nebude.
- josef1josef
No Evi, kdyby se rozrostlo ještě víc
, tak bych si pro něj i k Tobě zajel, ale nechci předbíhat ostatní, kdo pozdě chodí ............., však to znáš.
Zdravím.
Josef.
Zdravím.
Josef.
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
tak se také ozvi v březnu, uvidíme.