Světlo není problém, mám okna na jih, východ,západ a jedno místo se vždycky najde, ale spíše mám strach z těch teplotních skoků, které potřebuje. To mě děsí. Vy je určitě máte v zimní zahradě, že?radzak píše:Pokud nemají katleje přes zimu dost světla, tak je lepší držet je chladněji.Gabča.H píše:dendrobium kingianum. pokud by měly aspoň trochu stejné nároky tak mám šanci! To by bylo super
catleya pěstování
-
Gabča.H
- Kontaktovat uživatele:
Re: catleya pěstování
Hybridní katleje nepotřebují výrazné teplotní rozdíly. V zimě tak 13-15 noc, 16-18 den. Pokud v zimě porostou, udělají slabé výhony. Ve skleníku jsou jiné podmínky než na okenním parapetu.Gabča.H píše:Světlo není problém, mám okna na jih, východ,západ a jedno místo se vždycky najde, ale spíše mám strach z těch teplotních skoků, které potřebuje. To mě děsí. Vy je určitě máte v zimní zahradě, že?radzak píše:Pokud nemají katleje přes zimu dost světla, tak je lepší držet je chladněji.Gabča.H píše:dendrobium kingianum. pokud by měly aspoň trochu stejné nároky tak mám šanci! To by bylo super
-
Gabča.H
- Kontaktovat uživatele:
No přes den máme doma kolem těch 20 stupňů, v noci míň. No budu to muset zkusit změřit v předsíni tam se topí ještě o trochu méně.