catleya pěstování
-
Gabča.H
- Kontaktovat uživatele:
catleya pěstování
Dostala jsem tuto krásku a jsem z ní trošku zděšená, protože nevím, co s ní.
Poradíte, jak se tahle kráska pěstuje. prý je to jednoduché - něco jako phaly, ale v obchodě bývají catleye drahé, tak si myslím, že v tom bude nějaká zrada 
- kajmii
- Kontaktovat uživatele:
Re: catleya pěstování
O pěstování catleyí je toho tady napsáno tolik,že zakládání dalších témat je ryzí zbytečnost. Stačí si to přečíst
viewforum.php?f=59
viewforum.php?f=59
Kdo vám tohle poradil?Gabča.H píše:Dostala jsem tuto krásku a jsem z ní trošku zděšená, protože nevím, co s ní.Poradíte, jak se tahle kráska pěstuje. prý je to jednoduché - něco jako phaly, ale v obchodě bývají catleye drahé, tak si myslím, že v tom bude nějaká zrada
-
Gabča.H
- Kontaktovat uživatele:
Mi nikdo, ale manželovi. Chtěl mi po x letech udělat radostradzak píše:Kdo vám tohle poradil?Gabča.H píše:Dostala jsem tuto krásku a jsem z ní trošku zděšená, protože nevím, co s ní.Poradíte, jak se tahle kráska pěstuje. prý je to jednoduché - něco jako phaly, ale v obchodě bývají catleye drahé, tak si myslím, že v tom bude nějaká zrada
Pobyt venku katlejím svědčí.Gabča.H píše:Mi nikdo, ale manželovi. Chtěl mi po x letech udělat radostradzak píše:Kdo vám tohle poradil?Gabča.H píše:Dostala jsem tuto krásku a jsem z ní trošku zděšená, protože nevím, co s ní.Poradíte, jak se tahle kráska pěstuje. prý je to jednoduché - něco jako phaly, ale v obchodě bývají catleye drahé, tak si myslím, že v tom bude nějaká zrada
A jak vidno prodejce chtěl hlavně prodat. Tak to bude fakt mazec, hlavně ty teplotní rozdíly. No když už jí mám musím se snažit, přece jí holku neumořím. Míváte ji třeba přes léto na letnění venku? Tam by ty rozdíly teplot mohly být, ale přes zimu bude muset asi do předsíně
-
Gabča.H
- Kontaktovat uživatele:
Ještěže tak, aspoň přes léto se bude mít super
Dendrobka mají letnění taky rády 
Jestli pěstujete temperovaná dendrobia, tak katleje mají podobné nároky.Gabča.H píše:Ještěže tak, aspoň přes léto se bude mít superDendrobka mají letnění taky rády
-
Gabča.H
- Kontaktovat uživatele:
dendrobium kingianum. pokud by měly aspoň trochu stejné nároky tak mám šanci! To by bylo super 
Pokud nemají katleje přes zimu dost světla, tak je lepší držet je chladněji.Gabča.H píše:dendrobium kingianum. pokud by měly aspoň trochu stejné nároky tak mám šanci! To by bylo super