Re: Paphiopedilum armeniacum
Příloha:
WP_20160731_002.jpg [ 119.94 KiB | Zobrazeno 3573 krát ]
HAKI píše:
To je ale jinej květináč než máš Paph.armeniacum a je to strašlivej žabinec dole u kořenů .Nelíbí a vůbec. Vzhledem k tomu, že nevíme jakou máš vodu (jaká teče µS ) ani jakou mícháš hodnotu hnojiva tak nevíme nic.
Ježiši ta první fotka to je jak z hororu .Těma sr zaléváš paph?Chuděry malý nebohý -to myslím ted fakt vážně.
Vždyť jsem napsal, že je to jiná kytka. Všechno ale zalévám stejnou vodou! Zabýval jsem se tím proto, že mi připadalo, že podle toho výluhu usuzuješ, že s tou mou vodou není všechno v pořádku. Kytka ale která z toho květináče roste je myslím Ok
No nevím jak to máte v Hradci, ale u nás když přijde bouřka tak je to šrumec a voda bere ze střechy a okapů všechno. To v té punčoše je za dvě průtrže. Právě to chytám aby se ty hrubé nečistoty nedostaly do sudu. Jinak ale tak čistý sud jako Ty nemám. Na dně se usadí trocha toho jemného, ale to mne nijak nevzrušuje
Ty asi tu dešťovku nějak filtruješ?
Ještě aby si se pobavila tak ta voda do sudu teče měděným okapem!
A teď se zase pobavím já. Těma sr., jak píšeš, zalévám jak sbírku kaktusů tak orchidejí a ostatních kytek a samozřejmě i to armeniacum. Nevím ani ty všechny parametry dešťovky. Schválně posílám snímek toho P. armeniacum(chudinka malá nebohá) jak vypadá po zálivkách těmi sr.
Doufám, že se neurazíš, ale trošku mi připadá že takhle to nějak začalo s Virens a nerad bych aby i tato debata šla stejným směrem. Myslím, že důležité je to jak vypadají kytky ve sbírce a nikoli jak vypadá punčocha u sudu s dešťovkou. Kytky snad ale zas tak špatné nemám i přes ten špinavý sud
. Pro jistotu už bych nerad toto téma rozpitvával do detailů protože ty hádky jak jsem si všiml se mi nějak lepí na paty