| Autor | Zpráva | 

| radzak 
   |   Re: Zimní zahradaDíky Pavle za aktuální fotku. Jen bych se ještě přimluvil (spolu s Olawem) za detail trubky s restrepiemi  _________________
 http://www.webareal.cz/kvetyzlucni
 Podstatnou součástí kultury je NAUČIT SE ORCHIDEJE POZOROVAT

| 

| ned 28. říj 2012 21:47:27 | 

| 

|  | 

| hozovka 
   |   Re: Zimní zahradaTak takováhle zimní zahrada je můj sen. Nááádhera. Bohužel se mi nikdy nesplní        , bydlím v paneláku a musím vystačit se zasklenou lodžií.

| 

| ned 28. říj 2012 21:51:27 | 

| 

|  | 

| HAKI 
   |   Re: Právě kvete 5pavelheger píše: Tak tady to je. Přece jen něco rostlin určitě  přibylo.Mě to z dálky přijde jak už na vánoce .Asi blbnu  ty kuličky z proutí mě připomínají vánoční ozdoby .    Při velké fantazii jsou tam i vánoční řetězy.No a vpravo dole je asi ten nekvět jménem Stanhopea jenishiana. Podezřele se podobá tomu mému nekvětu. Jen kolik tam je stupňů nahoře pod tím akátem v zimě -tam jsou asi taky možná Stanhopeje.

| 

| ned 28. říj 2012 22:14:03 | 

| 

|  | 

| marťan 
   |   Re: Zimní zahrada_________________
 www.orchids.webnode.cz

| 

| ned 28. říj 2012 22:23:52 | 

| 

|  | 

| olaw Moderátor 
   |   Re: Zimní zahradaJo jo, za trubku se taky přimlouvám. Abych se přiznal, tak jsem ji ještě ani neobjednal. Nějak nezbývá času.  _________________
 http://saslik.rajce.idnes.cz/

| 

| ned 28. říj 2012 22:24:55 | 

| 

|  | 

| HAKI 
   |   Re: Zimní zahradaAha vážně? Škoda neviděla jsem abych mohla posoudit        no  Agent Mulder z FBI byl lepší.I když Sherlock Holmes ve své době (jestli  skutečně někdo trošku takový žil) byl těžkej frajer.Takže jsi mě vysekl poklonu za kterou ti děkuju-opravdu  

| 

| ned 28. říj 2012 22:37:58 | 

| 

|  | 

| marťan 
   |   Re: Zimní zahradaNo ,HAKI, raději se na to podívej,stojí to za to,spadne ti čelist..      (Mulder z FBI by mu asi ani nezavázal tkaničky...    )_________________
 www.orchids.webnode.cz

| 

| ned 28. říj 2012 22:42:26 | 

| 

|  | 

| HAKI 
   |   Re: Zimní zahradaHM...tak to je hodně lákavý no uvidím jak bude čas.Jo to se jim to v FBI kecá z jejich techníííkou.Ale  to je hezký téma o zimní zahradě  

| 

| ned 28. říj 2012 22:46:59 | 

| 

|  | 

| pavelheger Administrátor 
   |   Re: Zimní zahradaradzak píše: Díky Pavle za aktuální fotku. Jen bych se ještě přimluvil (spolu s Olawem) za detail trubky s restrepiemi  olaw píše: Jo jo, za trubku se taky přimlouvám. Abych se přiznal, tak jsem ji ještě ani neobjednal. Nějak nezbývá času.  Chlapci, tu trubku už jsem sem dával v červenci viewtopic.php?f=18&t=203&start=70  , tedy pokud nechcete kontrolovat přírůstky    HAKI píše: Přece jen něco rostlin určitě  přibylo.Mě to z dálky přijde jak už na vánoce .Asi blbnu  ty kuličky z proutí mě připomínají vánoční ozdoby .    Při velké fantazii jsou tam i vánoční řetězy.Haki, ty kuličky nejsou z proutí, ale z nití, bavlnek či čehosi podobného. Dělala je moje manželka     A těm vánočním řetězům se musím smát. Zkusím je navěsit na stromeček a uvidíme, jak se s tím popasuje zbytek rodiny    HAKI píše: No a vpravo dole je asi ten nekvět jménem Stanhopea jenishiana. Podezřele se podobá tomu mému nekvětu. Jen kolik tam je stupňů nahoře pod tím akátem v zimě -tam jsou asi taky možná Stanhopeje.Těsně vedle. Ten nekvět jenishiana je sice vpravo, ale nikoliv dole (to by měla být tigrina - taky nikdy nekvetla), ale nahoře. Vlevo pak je florida (ta jediná mi kvete spolehlivě) a v dřevěným košíku ještě occulata. Ostatní už jsou jiný rody. Hezký den Pavel

| 

| pon 29. říj 2012 9:20:25 | 

| 

|  | 

| HAKI 
   |   Re: Zimní zahradaNa té fotce bude hodně rostlin  zanikat -určitě tam máš pěkný věci.Třeba ta trubka je částečně za tilansii a není moc vidět.Stanhopeje (snad -rozumím)ta tigrina je teda pěkně narostlá .Nakonec poklona tvojí manželce tohle tedy bych nesvedla.Pletení ani hačkování mě nikdy nešlo.    

| 

| pon 29. říj 2012 11:21:45 | 

| 

|  |