Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je sob 23. lis 2024 10:49:13

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 448 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 45  Další
 fotovlákno 
Autor Zpráva

Příspěvek Re: fotovlákno
marťan píše:
Haki,skála je shora zavlažovaná,prakticky pořád vlhká (RV 80-90%).Nechtělo se mi to pořád rosit,tak mám na zdi vodopád... :mrgreen:
Vidíš-kdyby to byla dobrá fotka o skále v obyváku,bylo by to z ní patrné... :P

TAK to koukám -a je to tedy taky výzva pro tebe k odtajnění pěstování .A moje zvědavost jakže to vypadá ;)

pon 16. dub 2012 9:20:26
Profil Zobrazit autorovy stránky

orchidejky píše:
Kdybys tu nemela tuhle fotku, v Drážďanech bychom kolem sebe jen prošli a ani bych tě nejspíš nepozdravil,

To je pravda no já jsem taky už ten můj avatar obrečela :) Každopádně kdo nechce v avataru svoje foto nemá-každý má výběr.

pon 16. dub 2012 9:23:09

to HAKI -nic tajnýho to není, jestli Tě to zajímá,pošlu SZ,ať to tady neplevelím... :mrgreen:

pon 16. dub 2012 9:28:18

Tak to ne tedy.Budu ráda a myslím i ostatní kteří pěstují v bytě,když dáš nějaký svůj nápad .Který jsi zrealizoval- to je strašně přínosný.Samozřejmě v jiném vlákně. Jestli ti to tedy nevadí .Já mám v zz pár kamenů z bývalé skalky -holých kamenů. :D

pon 16. dub 2012 9:32:36

HAKI,po nějakém vlákně se tady pohlédnu,a pokud to někoho bude zajímat,tak svou skálu s vodopádem na okně v obyváku ukážu... :lol:
(Je pravda,že chlap,ve snaze co nejméně pracovat,vymyslí neuvěřitelné věci... :mrgreen:)

pon 16. dub 2012 9:39:51

marťan píše:
(Je pravda,že chlap,ve snaze co nejméně pracovat,vymyslí neuvěřitelné věci... :mrgreen:)

Svatá pravda hlavně je technicky trošku :mrgreen: víc vybaven než ženy. .Děkuju za fotky-teda překvapení velké.Nakonec nebudeš jen fotograf-myslím to hezky ;)

pon 16. dub 2012 9:46:45
Administrátor

orchidejky píše:
Já si jen dovolím připomenout slova našeho admina - viewtopic.php?f=9&t=1081 Tím samozřejmě nemyslím nic proti Marťanovi a jeho překrásnému papučákovi v avataru ;-) Snad to nikdo nevezme zle, to bych nerad ;-)

Díky náčelníku, že ses mě zastal :lol: :lol: :lol:
Haki píše:
To je pravda no já jsem taky už ten můj avatar obrečela

Haki, chtěl jsem aby moje prosba byla opravdu prostou prosbou (a to dokonce ani ne ostrou) a nikoliv zákazem. Kdybych věděl jak Tě to sebere, byl bych Ti udělil vyjímku :mrgreen:
marťan píše:
HAKI,po nějakém vlákně se tady pohlédnu,a pokud to někoho bude zajímat,tak svou skálu s vodopádem na okně v obyváku ukážu...

Já se také přimlouvám za fotky, popis a zkušenosti se stavbou a užíváním Tvého pěstitelského prostoru s vodopádem. Jestli tu máme vhodné vlákno zatím netuším, ale když nic nenajdeš, tak vytvoříš nové ;)
Už se těším.
Hezký den
Pavel

pon 16. dub 2012 10:10:27

také jsem na skálu zvědavá, vitrínu se neustále snažím upravovat, tak další inspiraci jen přivítám.

pon 16. dub 2012 10:37:06
Profil ICQ

Citace:
Viz Mila Jeřábek, který tu fotku má a já ho stejně nepoznal a tímto se mu omlouvám Ale aspoň dobrý den jsem utrousil

Romane, asi bych se měl spíš já omluvit. Všiml jsem si Tě jen letmo, nachvíli. Byl tam myslím i Olaw, s nímž jsem nemluvil, snad s ostatními jo. Pokud jsem je nepřehlédl ůplně. :(

úte 17. dub 2012 17:01:39

Mila.J píše:
Viz Mila Jeřábek, který tu fotku má a já ho stejně nepoznal a tímto se mu omlouvám Ale aspoň dobrý den jsem utrousil
Romane, asi bych se měl spíš já omluvit. Všiml jsem si Tě jen letmo, nachvíli. Byl tam myslím i Olaw, s nímž jsem nemluvil, snad s ostatními jo. Pokud jsem je nepřehlédl ůplně. :(

Tak jsme se omlivili navzájem a příště doufám i pokecáme :mrgreen:

http://orchidejky.rajce.idnes.cz/?sort=createDate
https://www.facebook.com/Oranzerie.Kacina/

úte 17. dub 2012 17:13:03
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 448 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 45  Další