Autor |
Zpráva |
HAKI
Registrován: stř 01. říj 2008 16:31:10 Příspěvky: 5296 Bydliště: Hradec Králové
|
Re: fotovlákno
marťan píše: Haki,skála je shora zavlažovaná,prakticky pořád vlhká (RV 80-90%).Nechtělo se mi to pořád rosit,tak mám na zdi vodopád... Vidíš-kdyby to byla dobrá fotka o skále v obyváku,bylo by to z ní patrné... TAK to koukám -a je to tedy taky výzva pro tebe k odtajnění pěstování .A moje zvědavost jakže to vypadá
|
pon 16. dub 2012 9:20:26 |
|
|
HAKI
|
orchidejky píše: Kdybys tu nemela tuhle fotku, v Drážďanech bychom kolem sebe jen prošli a ani bych tě nejspíš nepozdravil, To je pravda no já jsem taky už ten můj avatar obrečela Každopádně kdo nechce v avataru svoje foto nemá-každý má výběr.
|
pon 16. dub 2012 9:23:09 |
|
|
marťan
|
to HAKI -nic tajnýho to není, jestli Tě to zajímá,pošlu SZ,ať to tady neplevelím...
_________________ www.orchids.webnode.cz
|
pon 16. dub 2012 9:28:18 |
|
|
HAKI
|
Tak to ne tedy.Budu ráda a myslím i ostatní kteří pěstují v bytě,když dáš nějaký svůj nápad .Který jsi zrealizoval- to je strašně přínosný.Samozřejmě v jiném vlákně. Jestli ti to tedy nevadí .Já mám v zz pár kamenů z bývalé skalky -holých kamenů.
|
pon 16. dub 2012 9:32:36 |
|
|
marťan
|
HAKI,po nějakém vlákně se tady pohlédnu,a pokud to někoho bude zajímat,tak svou skálu s vodopádem na okně v obyváku ukážu... (Je pravda,že chlap,ve snaze co nejméně pracovat,vymyslí neuvěřitelné věci... )
_________________ www.orchids.webnode.cz
|
pon 16. dub 2012 9:39:51 |
|
|
HAKI
|
marťan píše: (Je pravda,že chlap,ve snaze co nejméně pracovat,vymyslí neuvěřitelné věci... ) Svatá pravda hlavně je technicky trošku víc vybaven než ženy. .Děkuju za fotky-teda překvapení velké.Nakonec nebudeš jen fotograf-myslím to hezky
|
pon 16. dub 2012 9:46:45 |
|
|
pavelheger
Administrátor
Registrován: úte 29. črc 2008 14:35:34 Příspěvky: 3346 Bydliště: Senetářov. okr. Blansko
|
orchidejky píše: Já si jen dovolím připomenout slova našeho admina - viewtopic.php?f=9&t=1081 Tím samozřejmě nemyslím nic proti Marťanovi a jeho překrásnému papučákovi v avataru Snad to nikdo nevezme zle, to bych nerad Díky náčelníku, že ses mě zastal Haki píše: To je pravda no já jsem taky už ten můj avatar obrečela Haki, chtěl jsem aby moje prosba byla opravdu prostou prosbou (a to dokonce ani ne ostrou) a nikoliv zákazem. Kdybych věděl jak Tě to sebere, byl bych Ti udělil vyjímku marťan píše: HAKI,po nějakém vlákně se tady pohlédnu,a pokud to někoho bude zajímat,tak svou skálu s vodopádem na okně v obyváku ukážu... Já se také přimlouvám za fotky, popis a zkušenosti se stavbou a užíváním Tvého pěstitelského prostoru s vodopádem. Jestli tu máme vhodné vlákno zatím netuším, ale když nic nenajdeš, tak vytvoříš nové Už se těším. Hezký den Pavel
|
pon 16. dub 2012 10:10:27 |
|
|
EvaJ
Registrován: sob 16. srp 2008 22:06:16 Příspěvky: 4267 Bydliště: Svatá, okres Beroun
|
také jsem na skálu zvědavá, vitrínu se neustále snažím upravovat, tak další inspiraci jen přivítám.
|
pon 16. dub 2012 10:37:06 |
|
|
Mila.J
Registrován: stř 04. lis 2009 9:29:35 Příspěvky: 1851 Bydliště: Nové Bránice okr.Brno-venkov
|
Citace: Viz Mila Jeřábek, který tu fotku má a já ho stejně nepoznal a tímto se mu omlouvám Ale aspoň dobrý den jsem utrousil Romane, asi bych se měl spíš já omluvit. Všiml jsem si Tě jen letmo, nachvíli. Byl tam myslím i Olaw, s nímž jsem nemluvil, snad s ostatními jo. Pokud jsem je nepřehlédl ůplně.
|
úte 17. dub 2012 17:01:39 |
|
|
orchidejky
Registrován: pát 02. dub 2010 15:53:20 Příspěvky: 2757 Bydliště: Kutná Hora
|
Mila.J píše: Viz Mila Jeřábek, který tu fotku má a já ho stejně nepoznal a tímto se mu omlouvám Ale aspoň dobrý den jsem utrousil Romane, asi bych se měl spíš já omluvit. Všiml jsem si Tě jen letmo, nachvíli. Byl tam myslím i Olaw, s nímž jsem nemluvil, snad s ostatními jo. Pokud jsem je nepřehlédl ůplně. Tak jsme se omlivili navzájem a příště doufám i pokecáme
_________________ Hezký den s orchidejemi
http://orchidejky.rajce.idnes.cz/?sort=createDate https://www.facebook.com/Oranzerie.Kacina/
|
úte 17. dub 2012 17:13:03 |
|
|