Mel jsem nachystanej nejakej lepsi silnejsi a lesklejsi alobal na polepeni, ale zjistil jsem ze to leskly bily lamino odrazi svetlo dobre. Nevim jak je to presne z fyzikalniho hlediska.
Teoreticky cerna odrazi nejmin svetla a bila nejvic. Zrcadlo je stribrny tak by na tom melo byt hur nez bila. Ale to je asi blbost
Bohuzel nemuzu najit starej fotografickej merak tak to nezmerim.
Co se tyce odvetravani mam to oteviraci na klavirpantu takze jsou tam spary,a vevnitr vetracek, pracuju na vylepseni. Lamino ma celkem slusnou teplotni odolnost takze nejaky naznaky paleni jsem nevidel.
Roseni... vzhledem k pravidlum fora musim mluvit slusne... @#$%^&*
Skvele rosici zarizeni superrain, do te doby nez sem zacal celkem aktivne stelovat trysky...
Asi byly trosku zterely vekem ale polovinu sem ukroutil (netocil sem s nima porad dokola ale jen doprava a doleva)
Ted rosim 5l zahradnickou postrikovaci konvi stylem:
1.Odsroubuju akuvrtackou 6 vrutu v celnich kolejnicich.
2.Sundam kolejnice s plexi.
3.Rosim a rosim.
4.Nandam kolejnice s plexi.
5.Zasroubuju akuvrtackou 6 vrutu.
6. s vyrazem Mr. Beana cumim jak ty kapky krasne stekaji
Jelikoz jsem mel kdysi jen malicky sklenicky, spis terarka do kterejch sem stavel kvetinace je to prvni velkej pokus a holt chybama se clovek uci. (jezirko uz vyteklo loni, do dneska posloucham neco o flekach na skrini)
p.s. jo tak Karma je dobra, ma krasny videa ale to technicke zazemi co ma je obcas trosku mimo moznosti.
p.s.s. omlouvam se ze pisu bez hacku a carek ale holt 25 let IT profesionalni deformace.