Jo, jo stará dobrá IKEA..
A ta mělká bílá neprůhledná je nějaká fotografická miska, či co...taky dobrá věc...
Citace:
...by měla škola vyvážit zlatem...
No právě v dnešní době ..toho zlata do školství moc neteče..skoro se bojím někde říct, že jsem učitelka... protože lidi slyší z médií jen jak se učitelům přidává a ještě mají ty prázdniny...
Prázdniny máme...to je pravda..plně je využíváme na zotavení psychiky a potlačování všech možných deformací z povolání...
Ale na penězích nám ještě nikdo nepřidal.....ačkoliv to všude hlásají...spíš naopak.
takže učitelování prostě musí bavit...jinak by každý normální člověk brzy prchnul k nějaké jednodušší a normálně placené práci...Párkrát jsem suplovala v devátých třídách němčinu....
no řeknu vám ...lahoda..Zlatí moji družináři (děti od 1. do 5. třídy.)
Ale celkem mne mrzí, že mají družinářky jako takové, celkem špatnou pověst - "..jen hlídají děcka, pijí kafe a luští křížovky...."
Znám i takové.... ale znám taky spousty jiných "potrhlých" které to berou osobně a s děckama opravdu pracují...
No už raději nebudu zdržovat... neb jsme odbočili od tématu a zde jsou fotky pokusných množení listy tučnic po 3/4 roce:
a takhle dopadl stejně starý výsev rosnatek ze semínek....
tam co je v krabičce prázdno,ta polovina byla blíže dětem a ony zalévaly více než se rosnatkám líbilo (a chytly plíseň)...