nejde mi poslat mejl na Naturalia Cz
- Danicka
- Kontaktovat uživatele:
nejde mi poslat mejl na Naturalia Cz
Ahoj,
mam dotaz-zkousela jsem uz 4krat psat p.Ivankovi z Naturalia Cz-adresu mam presnou podle jejich stranek.Vzdycky se mi to vratilo zpatky.Chci si u nej zarezervovat Vandu na Floru,takhle nic.Taky jste to zkouseli a nejde vam to?Mam na nej z netu cislo na mobil,tak mu asi zavolam.
mam dotaz-zkousela jsem uz 4krat psat p.Ivankovi z Naturalia Cz-adresu mam presnou podle jejich stranek.Vzdycky se mi to vratilo zpatky.Chci si u nej zarezervovat Vandu na Floru,takhle nic.Taky jste to zkouseli a nejde vam to?Mam na nej z netu cislo na mobil,tak mu asi zavolam.
Re: nejde mi poslat mejl na Naturalia Cz
Já jsem psal na tento E-mail: naturaliacz@seznam.cz. Odpověď jsem dostal asi po týdnu. Ptal jsem se kdy bude jarní seznam rostlin a bylo mi odpovezeno že až v polovině dubna...
- Mila.J
- Kontaktovat uživatele:
Na naturaliacz@atlas.cz z webu, se mi v minulosti maily také vraceli.
- kajmii
- Kontaktovat uživatele:
Tak seznam už je tam.
VAN píše:Já jsem psal na tento E-mail: naturaliacz@seznam.cz. Odpověď jsem dostal asi po týdnu. Ptal jsem se kdy bude jarní seznam rostlin a bylo mi odpovezeno že až v polovině dubna...
Mám dotaz, máte lepší zkušenosti s naturalií nebo lukscheiterem?
- Mila.J
- Kontaktovat uživatele:
Lukscheiter je levnější. Podotýkám velká část těch dost levných rostlin jsou čerstvé, narychlo navázané nebo zasazené oddělky. Pokud se nakupuje v Chotči, tak není problém. S komunikací to (mailem ) to tam také není žádná sláva. Jinak jsou to schopní pěstitelé.
Jak je to s aktualizací stránek Naturalie je dosti patrné. Řekl bych, že Naturalia nemá takové možnosti, rozsah, jako Lukscheiter. Nikdy jsem ale tam ve skleníku nebyl. Jen podle rostlin.
Jak je to s aktualizací stránek Naturalie je dosti patrné. Řekl bych, že Naturalia nemá takové možnosti, rozsah, jako Lukscheiter. Nikdy jsem ale tam ve skleníku nebyl. Jen podle rostlin.
já si tedy dovolím trochu oponovat. Mám zkušenosti s Lukscheterem a to velmi dobré. Všechny rostliny v perfektním stavu a komunikace (už několikátá) naprosto bezproblémová, odpověď na e-mail mám do 24 hodin.Mila.J píše:Lukscheiter je levnější. Podotýkám velká část těch dost levných rostlin jsou čerstvé, narychlo navázané nebo zasazené oddělky. Pokud se nakupuje v Chotči, tak není problém. S komunikací to (mailem ) to tam také není žádná sláva. Jinak jsou to schopní pěstitelé.
Jinak souhlas, Lukscheiter je i levnější
- Danicka
- Kontaktovat uživatele:
Ahojky,
ja jserm pak po upozorneni adresy na naturalie na seznamu psala na ni a bylo mi brzy odepsano-ptala jsem se jestli budou mit na Flore modre Vandy,zatim nemeli.Lukscheiterovi pisu pravidelne a odpovi mi vzdy,nekdy to ale trva.Mam zatim take jen rostliny od nich kromr tech z kvetinarstvi nebo OBI takze zatim Naturalia nic.Uvidime jestli bude ta modra Vanda.
ja jserm pak po upozorneni adresy na naturalie na seznamu psala na ni a bylo mi brzy odepsano-ptala jsem se jestli budou mit na Flore modre Vandy,zatim nemeli.Lukscheiterovi pisu pravidelne a odpovi mi vzdy,nekdy to ale trva.Mam zatim take jen rostliny od nich kromr tech z kvetinarstvi nebo OBI takze zatim Naturalia nic.Uvidime jestli bude ta modra Vanda.
Pokud jde o Vandy, znám paní, která je kupuje téměř výhradně z Naturalie a je nad míru spokojená. Kvalitní rostliny, často s počátkem květního stvolu.Danicka píše:Ahojky,
Mám všechny Vandy a Ascocendy jen od Lukscheitera, všechny šly poštou. Přišly kvalitní rostliny, dospělé, které taky bez problémů kvetou. Mám s nimi jen ty nejlepší zkušenosti.