Tak tuhle kytku jsem v roce 2006 koupil u firmy Cramer ve městě Strub. Bylo to cestou na Obersalzberg kde je známé Orlí hnízdo onoho nacistického
potentáta. Koupena jako mladá rostlina a název opisuji ze štítku .
Ascda.SENNEZAUBER x V coreulea "Bayerisch Blau"
kvetení
Re: kvetení
Zvláštní a moc krásná,gratuluju.Našemu kopci kde bydlíme taky říkají Orlí hnízdo 
Taky krásná,tak často mě nekvetou,max.2 za rok a to ještě jen jedna.Ty budeš taky nějaká ta kouzelnice 
- Danicka
- Kontaktovat uživatele:
To Marion: chtela bych se te zeptat,kolik te stala ta Vanda z toho vyprodeje z Baumaxu? Predpokladam,ze jeji puvodni cena byla vysoka.Diky za odpoved. Ja cekam ze snad na Flore nejakou tu modrou ulovim.
- Katka
- Kontaktovat uživatele:
Minimoa - krásný jemný kvítek, moc pěkná.
Marion - parádní, to byla šťastná ruka na agilní hybrid, já už se nemůžu dočkat, až rozkvete Manauwadee, má dobře našlápnuto
Marion - parádní, to byla šťastná ruka na agilní hybrid, já už se nemůžu dočkat, až rozkvete Manauwadee, má dobře našlápnuto
- Marion
- Kontaktovat uživatele:
Všem moc děkuji.Vandu jsem koupila za 500kč i s vázou ve Znojemském Baumaxu.Asi jsem trefila na silnou rostlinu,z výprodeje mám 3 kusy,ale tato loni nakvetla 3-4krát,ostatní nakvetly jen jednou.
Marion píše:Tato vanda z výprodeje(baumax)mě nakvétá několikrát za rok
Moc hezká, zajímavě vyfocená v protisvětle. Vzhledem k velikosti květů (v porovnání s dendrobčem v pozadí) i takovému užšímu postavení listů bych tipla, že jde o klasickou Ascocenda Princess Mikasa. Bývají modré a růžovo-fialové. A nakvétají jako o závod! Je vidět, že má dobrou péči