Ostrava a okolí
Ostrava a okolí
Zdravím všechny pěstitele orchidejí z Ostravy a blízkého okolí. Chci vás pozvat na pravidelné schůzky takto postižených v ostravském muzeu. Schůzky se konají každou třetí středu v měsíci od 15:30 do 17:00 hodin v muzeu. Paní v pokladně vás po dotazu nasměruje do správné místnosti.
Re: Ostrava a okolí
No to se tak někdo má, nemůžu taky bydlet blíž.......

Huráááá, tak to je suprová zpráva pro všechny nadšence orchidejí z okolí Ostravy, děkujeme!
Proč toto nevymyslí v okolí Prahy?
Věra: Asi ti nerozumím, Čos má pravidelné schůzky každou poslední středu v měsíci, spolu s přednáškama, pak se jde do hospody. To se ti zdá málo?
Ale to je jen pro členy, mám pravdu?
Ještě malé upozornění, o prázdninách to neplatí. První schůzka je 16.9.2009Marjola píše:Huráááá, tak to je suprová zpráva pro všechny nadšence orchidejí z okolí Ostravy, děkujeme!
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Věro, tak se staň členem
Hezký den
Pavel
Hezký den
Pavel
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Ostraváci, ať se Vám daří !Juras píše:Zdravím všechny pěstitele orchidejí z Ostravy a blízkého okolí. Chci vás pozvat na pravidelné schůzky takto postižených v ostravském muzeu. Schůzky se konají každou třetí středu v měsíci od 15:30 do 17:00 hodin v muzeu. Paní v pokladně vás po dotazu nasměruje do správné místnosti.
Pavle, jsem ještě členem Pelargonia klubu a vystavovala jsem dlouho ještě s F.Šťastným,ten je na tom zdravotně špatně a z klubu se stal prodejní stánek, hrůza na to pomyslet. Když jsem viděla jaké rostliny nabízejí k prodeji a na výstavě prodávali i řízky pelargoniíí už to ztrácí ten správný zápal. U mě to ale zůstává, dnes vyfotím další z mých kousků a dám Vám to sem.Jsou botanické taky, nádhera....asi do toho klubu vstoupím taky...