včera jsem udělal svoji první
Na email mi přišlo shrnutí objednávky a teď nevím co dál, příjde nějaká faktura, nebo mám peníze poslat na číslo účtu u vedené na jejich stránkách.
Děkuji za odpověď.
Jestli si dobře vzpomínám, tak jsem první objednávku platil až po doručení.wiolan píše:Radku i na úplně první objednávku posílají rostliny bez předchozí platby? To jsou odvážní...
My jsme u Elsner museli poprvé zaplatit předem
Opravdu? A je potřeba to nějak speciálně povolit nebo je to standardní služba, popřípadě jaká? To je pro mě skvělá informace, děkujupavelheger píše:možná už s tím otravuju, ale osobně doporučuju zřídit účet u mbank a pak jsou všechny platby v EURech (po EU) zdarma!
Hezký den
Pavel
Děkujupavelheger píše:Kajmii, je to fakt úplně standardní operace. Nemusíš k tomu nic aktivovat. Máš-li účet u mbank stačí při zadávání příkazu v první kolonce zvolit "SEPA platba do zemí EHP" a je to. Už jsem to použil loni v září. viz sazebník "2.3. Zahraniční platební styk - SEPA platby (europlatby)" http://www.mbank.cz/informace-k-produkt ... i-finance/
Jestli je to skvělá zpráva to si nejsem tak úplně jist, ale pravdou je, že utrácení je teď zase o něco jednodužší![]()
Hezký den
Pavel