prebytky pleione

Nabízíte nebo sháníte nějaké orchideje, knihy, vitríny, substráty ...?
tozi

prebytky pleione

Příspěvek od tozi »

Ahojte,
ponúkam prebytky pleioniek.

Je to mix nasledujúcich druhov: pleione formosana, formosa 'claire', grandiflora, piton, rakata, orizaba 'fish eagle', mandalay 'Strawbery fields', forrestii, zeus weinstein, vesuvius 'Leopard', shangtung ridgeway, stromboli fireball, santorini 'yellow wagtail', leda.

Žial sú pomiešané takže cena 2,50e za kus + pošta.
Naposledy upravil(a) tozi dne úte 19. lis 2013 0:30:05, celkem upraveno 1 x.
karel_t
Kontaktovat uživatele:

Re: prebytky pleione

Příspěvek od karel_t »

Nechci nikomu kazit obchod, ale 2,5 Eura za bulbilku :shock: ??? 50% jich nedoroste do dospělosti.
tozi

Příspěvek od tozi »

Predané. Ďakujem :) .

karel_t: záleží od skúseností a schopností pestovať tieto krásne rastlinky ;)
orchidejky

Příspěvek od orchidejky »

tozi píše:Predané. Ďakujem :) .

karel_t: záleží od skúseností a schopností pestovať tieto krásne rastlinky ;)

:lol: Ten byl dobrej :lol:
karel_t
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karel_t »

No, já bych je tedy nekoupil, už jen proto, že není problém sehnat 20 bulbilek za 4 libry. - trošku nepoměr :(

Tozi. s tou zkušeností máte pravdu, ale třeba budu jednou taky tak dobrý jako Vy ;)
K.
orchidejky

karel_t píše:No, já bych je tedy nekoupil, už jen proto, že není problém sehnat 20 bulbilek za 4 libry. - trošku nepoměr :(

Tozi. s tou zkušeností máte pravdu, ale třeba budu jednou taky tak dobrý jako Vy ;)
K.

:lol: Ten byl lepší :lol:
tozi

Příspěvek od tozi »

Že som dobrý som nenapísal,treba čítať. ;) Tak či onak som nerád že si to zobral ako útok na tvoju osobu... :?
A poprosím kontakt na pestovateľa ktorý predáva toľko cibuliek za tak dobrú cenu a také druhy prípadne kultivary ako som ponúkol. ;)
karel_t
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karel_t »

To jste si špatně vysvětlil, neberu to nijak osobně, jen je mi trošku líto kupujících, ale to je jedno. Ostatně, jak říkaj Roubíček, "Špatný obchod, taky obchod" :lol: :lol: :lol:
A asi 300 bulbilek Vámi nabízených rostlin jsem poslal do výměn AGS a SRGC, pokud se stanete členem klubu můžete si je objednat a budete to mít zadarmo. ;)
orchidejky

Karel je skromný a mě to nedá, tady jsou jeho stránky - http://pleione.cz/ Je to nebojím se říct největší pěstitel v Čechách a možná i ve střední Evropě. Dováží nové kultivary z Anglie, běžně prodává své KVĚTUSCHOPNÉ přebytky a rozhodně ví o čem mluví. Tady to bylo fakt šlápnutí vedle ;)
tozi

Příspěvek od tozi »

To mu neberiem. No za "šlápnutí vedle" to nepovažujem. Každý a stále sa má čo učiť. ;)

Pre ďalších kto sa chcú zapojiť do "diskusie". Predával som a predal moje prebytky...s karlom sme si to viac menej vysvetlili. Poprosím teda o zdržiavanie sa ďalších komentov.
Odpovědět