Coelogyne rumphii
Coelogyne rumphii
Jedna z velice krásných a relativně nevelkých Coelogyne. Kvete velmi dlouho, protože poipata postupně dorůstají a vykvétají. Doba květu rozkvetlého květu je cca 3 týdny.
Re: Coelogyne rumphii
Moc pěkná kytička, jen jsem na ni zatím nikde v cenících nenarazil. Můžu se zeptat odkud ji máte?
Od Jindry Duška. Už jsem jednou oddělek prodával. Teď obráží zadek, takže uvidím na jaře, jak to dopadne. Zima s tím může zamotat.radzak píše:Moc pěkná kytička, jen jsem na ni zatím nikde v cenících nenarazil. Můžu se zeptat odkud ji máte?
Já ji kupoval asi před pěti lety u Ecuagenery. Od té doby mi ještě nekvetla. 
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
měl by ji mít v nabídce Kopf. Teď k němu pojede pan Kacerovký.
Hezký den
Pavel
Hezký den
Pavel
Díky Pavle za informaci, ale Kopf polovinu rostlin v ceníku ve skutečnosti nemá. Navíc není nejlevnějšípavelheger píše:měl by ji mít v nabídce Kopf. Teď k němu pojede pan Kacerovký.
Hezký den
Pavel
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ještě ji má v nabídce Roellke, ale ta nemá tak hezký černý pysk jako ta Mírova.
Hezký den
Pavel
Hezký den
Pavel
S Roellkem nemám dobrou zkušenost. Vloni jsem od něj kupoval poměrně drahou C. walkerianu a přivezl do Drážďan místo jedné květuschopné dva chcípákypavelheger píše:Ještě ji má v nabídce Roellke, ale ta nemá tak hezký černý pysk jako ta Mírova.
Hezký den
Pavel
Poprvé po pěti letech vykvétá Coelogyne rumphii. Rostlina je obří, ale květ tedy zas tak velký není. Škoda, i barevně se mi až tak nelíbí. 
Od té Mírovy je dost odlišná, ale to asi rumphii nebude