Phragmipedia
Phragmipedia
Zdravím,chtěla bych se dozvědět víc o pěstování těchto rostlin,ale nemůžu na nic narazit.Bohužel mi chybí 2čísla Roezliany,kde je o nich psáno,tak mi zbývá jen internet.Pár možností jsem již zkusila,ale nemůžu na nic narazit,aby to bylo v češtině.Máte prosím nějaký typ?Děkuju 
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Re: Phragmipedia
Hanko, něco se dá najít v Encyklopedii orchidejí od Zdeňka Ježka. Jestli ji nemáš, zkus knihovnu, určitě ji budou mít.
Evi,díky zkusím,ale moc tomu nedávám,naše knihovna je jak po vymetení. 
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
tato encyklopedie vyšla v nakladatelství REBO a včele ji doporučuji http://www.rebo.cz/rebolist.asp je tam teď za 319,- Kč
Evi,děkuju za tip,od pana Ježka mám již 2 knížky,nedávno jsem si je zakoupila,takže ted už žádnou kupovat nebudu.Kdybych na ni náhodou narazila tak určo mrknu.Včera jsem byla v knihovně a samozřejmě nic a o orchidejích už vůbec ne. 
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Hanko, můžeš mi napsat, jaké knížky od pana Ježka máš ?
Evi,rostliny pro vzdušné zahrady,na lovu mexických orchidejí.
Rostliny pro vzdušné zahrady neznám, ale Na lovu mexických orchidejí mohu doporučit. Je to psáno částečně jako cestopis ale o orchidejích a nejenom o nich je tam toho také spousta. Super čtení. 
Ať se daří.
- Marion
- Kontaktovat uživatele:
Ahojky,rostliny pro vzdušné zahrady mohu vřele doporučit,je tam i hodně o tilanciích.Vřele doporučuji
Nevím , jak je to v přírodě, asi neprší , protože takhle dopadlo moje reticulatum po rosení, stalo se to zhruba před dvěma měsíci, už jsem sháněl nějaký ten streptomycin, ale kytka to překonala a kvetě dál a vypouští nové výhony. A vodu na doporučení dostává jen kolem na substrát.