Brassavola tuberculata je moje první kvetoucí rostlina tohoto typu. Ve skleníku mi brasavoly moc nešly díky velké vlhkosti a nižším teplotám. Tuhle rostlinu mám doma na okně a viditelně se jí daří lépe. Jako všechny brasavoly, tak i tahle voní v noci. I když zda se jedná o vůni se dá pochybovat.
Brassavola
Brassavola
Protože už tady pár těchto rostlin je, dovolím si pro ně založit samostatný chlívek. Admine, prosím tě, když najdeš nějakou brasavolu, tak ji sem šoupni. Díky
.
Brassavola tuberculata je moje první kvetoucí rostlina tohoto typu. Ve skleníku mi brasavoly moc nešly díky velké vlhkosti a nižším teplotám. Tuhle rostlinu mám doma na okně a viditelně se jí daří lépe. Jako všechny brasavoly, tak i tahle voní v noci. I když zda se jedná o vůni se dá pochybovat.
Naposledy upravil(a) radzak dne čtv 22. bře 2012 22:26:17, celkem upraveno 2 x.
Re: Brassavola
je krásná,něžná,povedla se,je třeba koupit sestřičku
Sestřičku už má, tak ještě bratříčka.Marta1 píše:je krásná,něžná,povedla se,je třeba koupit sestřičku
Re: Brassavola digbyana
Vyžaduje hodně světla a i tak někdy nespolehlivě kvete. Toto je prvně kvetoucí semenáč. Nyní zařazeno jako Rhyncholaelia
digbyana
digbyana
Je stará 12 let.
Nádherný květ,blahopřeji
Má nádherně třepenitý pysk. Tady je vidět kolik je třeba při pěstování orchidejí trpělivosti 
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
je nádherná !!