Trichoglottis pusila
Trichoglottis pusila
Prosím o radu , jak jej pěstujete. Mám je ve vitríně, 20 st.Věra
Re: Trichoglottis pusila
Věro a co tento odkaz - stačí jen hledat.
http://www.mvorchideje.cz/WEB_STRANKY/T ... silla.html
Myslím,že i to moje přisvěcování, nic moc. Zkusila jsem ho zavěsit na okno a budu namáčet.....nebo máte jinou radu?Kyra píše:Věro a co tento odkaz - stačí jen hledat.
Chystá se na květ, mám takovou radost........Věra
Jen dodám poznámku: tady je vidět, že když člověk je doma je to o něčem jiném, v té skoro tmě co se vracím domů bych si toho možná ani nevšimla....
Jen dodám poznámku: tady je vidět, že když člověk je doma je to o něčem jiném, v té skoro tmě co se vracím domů bych si toho možná ani nevšimla....
Věrko, to nejsi sama ale i potmě, protože mám osvětleny jen cestičky tak po sklenících lítám s baterkou a to i několikrát za večer a prohlížím aby mi něco neuteklo a před spaním je návštěva skleníku naprosto pravidlem.Věra píše:Chystá se na květ, mám takovou radost........Věra
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Ježiši to mě rozesmálo já mám několik baterekMíra píše: po sklenících lítám s baterkou a to i několikrát za večer a prohlížím aby mi něco neuteklo a před spaním je návštěva skleníku naprosto pravidlem.
Věrko tak to se moc těším jak vykvete mám také pusilu letos koupenou z pokojovek
Tak to si asi pořídím, nebo ještě lépe napíši Ježíškovi a ještě poprosím o ten volný ča nejlépe protáhnout víkend o jeden den......Míra píše:Věrko, to nejsi sama ale i potmě, protože mám osvětleny jen cestičky tak po sklenících lítám s baterkou a to i několikrát za večer a prohlížím aby mi něco neuteklo a před spaním je návštěva skleníku naprosto pravidlem.Věra píše:Chystá se na květ, mám takovou radost........Věra
- Paphio
- Kontaktovat uživatele:
nějaký šneček...Míra píše: ...tak po sklenících lítám s baterkou a to i několikrát za večer a prohlížím aby mi něco neuteklo a
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Tak to ne –žádný protekce co se týče nastavení času nebudou!Věra píše: Tak to si asi pořídím, nebo ještě lépe napíši Ježíškovi a ještě poprosím o ten volný ča nejlépe protáhnout víkend o jeden den......