Pro ty kdo mě znají nebude asi překvapení co je na fotu.S příchodem jara mě to vždycky nějak popadne a jdu si pro kravinec. Ted jsem šla dříve protože kravinec suším a chci ho přidat do substrátu ke Cattlejím až budu přesazovat.Dělám to prvně ale už bude asi suchej.Pro fajnovky -fakt ten proces schnutí nesmrdí.
EvaJ píše:
HAKI, já ho, když je úplně suchý, jakoby strouhám přes síto. Nedáváš pak do substrátu ty hrudky.
Právě že je tam chci dát -pamatuješ jak Virens ještě na Livingu psal jak to dělá?Vezmu koblich atd....možná bych to ještě našla.Že mu to rozmašíruje stroj na kousky .Já to mašíruju dřívkem-tedy ručně.
EvaJ píše:
HAKI, já ho, když je úplně suchý, jakoby strouhám přes síto. Nedáváš pak do substrátu ty hrudky.
Právě že je tam chci dát -pamatuješ jak Virens ještě na Livingu psal jak to dělá?Vezmu koblich atd....možná bych to ještě našla.Že mu to rozmašíruje stroj na kousky .Já to mašíruju dřívkem-tedy ručně.
no jasně, že pamatuji. jenže ručně jsem měla ty hrudky jednu velkou, jednu malou. takhle to teď vypadá jako semena trávy (přibližně). Pak vždycky při sázení "přisolím" už to mám tak nějak odhadnuté.