Právě kvete

Místo pro fotografie Vašich (orchidejových) miláčků
Zamčeno
hanka2

Re: Právě kvete

Příspěvek od hanka2 »

Dnes jsem sbírala pár opadaných listků na D.stardust a při otočení květináče,jsem objevila opět květy,jupííí.No,zatím jsou otevřené jen dva,ale radost mám... :P
Přílohy
PB083219.JPG
Pavla5

Příspěvek od Pavla5 »

Pěkné, tak to se taky těším, to mimino od Vás taky tlačí dva pupeny ;)

hanka2 píše:Dnes jsem sbírala pár opadaných listků na D.stardust a při otočení květináče,jsem objevila opět květy,jupííí.No,zatím jsou otevřené jen dva,ale radost mám... :P
Věra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Věra »

hanka2 píše:Tak to jsem na první pohled nepoznala,byla jsem kuknout na ten můj a je to tak,do červena..Věro,co to teda máš? :?

Mám ho jako niveum, tak uvidím co jsem to dala do sbírky....ale i tak mám radost,že pokvete....Věra
hanka2

Příspěvek od hanka2 »

Pavlo5,potěšila jste mě,že se mu daří,díky. :P
Věro,zanedlouho budeš vědět,co jsi koupila,doufám,že dáš fotečku.. :)
Věra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Věra »

hanka2 píše:Pavlo5,potěšila jste mě,že se mu daří,díky. :P
Věro,zanedlouho budeš vědět,co jsi koupila,doufám,že dáš fotečku.. :)

Dám jak vykvete,hrozně mě mrzí,že jsem se nedostala do Brna, výstava moc pěkná a určitě bych odešla s masdevaliemi....
petr turecky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petr turecky »

Brassavola nodosa x Rhyncholaelia digbyana z výstavy na slupi. Neodolal jsem tomuto hybridu. Líbí se mi jednoduché a elegantní tvary. Navíc mám rád i barevnou "jednoduchost".
Přílohy
Brassavola nodosa.jpg
Mila.J
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mila.J »

To tedy Věro nevím, kde by jsi k těm Masdevaliím v Brně přišla.Neprodávali se žádné rostliny. Obávám se, že by se Ti nepodařilo je přesvědčit.
Věra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Věra »

Mila.J píše:To tedy Věro nevím, kde by jsi k těm Masdevaliím v Brně přišla.Neprodávali se žádné rostliny. Obávám se, že by se Ti nepodařilo je přesvědčit.

Viděla jsem je z fotek u tebe,ale jasně že vím,že se určitě neprodávali,ale jsou moc pěkné
nina

Příspěvek od nina »

Věra píše:
hanka2 píše:Tak to jsem na první pohled nepoznala,byla jsem kuknout na ten můj a je to tak,do červena..Věro,co to teda máš? :?

Mám ho jako niveum, tak uvidím co jsem to dala do sbírky....ale i tak mám radost,že pokvete....Věra

Tak abych uvedla na pravou míru to Pap. Niv... jak jsem se dozvěděla před časem na "co se jinam nevešlo-dělení...." tak je to P. Deperle- Primulinum x Delanti. Věru, říkala jsem, že to Niveum není. Jen je krásně bílé. Nejrříve mi ho ohodnotili jako Niveum, ale pak se to vyjasnilo. Takže tak. :P
Věra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Věra »

nina píše:
Věra píše:

Tak abych uvedla na pravou míru to Pap. Niv... jak jsem se dozvěděla před časem na "co se jinam nevešlo-dělení...." tak je to P. Deperle- Primulinum x Delanti. Věru, říkala jsem, že to Niveum není. Jen je krásně bílé. Nejrříve mi ho ohodnotili jako Niveum, ale pak se to vyjasnilo. Takže tak. :P

Nino, děkuji,ale mě to vůbec nevadí,až rozkvete dám fotku....Věra
Zamčeno