Právě kvete
Re: Právě kvete
Dnes jsem sbírala pár opadaných listků na D.stardust a při otočení květináče,jsem objevila opět květy,jupííí.No,zatím jsou otevřené jen dva,ale radost mám... 
Pěkné, tak to se taky těším, to mimino od Vás taky tlačí dva pupeny
hanka2 píše:Dnes jsem sbírala pár opadaných listků na D.stardust a při otočení květináče,jsem objevila opět květy,jupííí.No,zatím jsou otevřené jen dva,ale radost mám...
Mám ho jako niveum, tak uvidím co jsem to dala do sbírky....ale i tak mám radost,že pokvete....Věrahanka2 píše:Tak to jsem na první pohled nepoznala,byla jsem kuknout na ten můj a je to tak,do červena..Věro,co to teda máš?
Pavlo5,potěšila jste mě,že se mu daří,díky.
Věro,zanedlouho budeš vědět,co jsi koupila,doufám,že dáš fotečku..
Dám jak vykvete,hrozně mě mrzí,že jsem se nedostala do Brna, výstava moc pěkná a určitě bych odešla s masdevaliemi....hanka2 píše:Pavlo5,potěšila jste mě,že se mu daří,díky.![]()
- petr turecky
- Kontaktovat uživatele:
Brassavola nodosa x Rhyncholaelia digbyana z výstavy na slupi. Neodolal jsem tomuto hybridu. Líbí se mi jednoduché a elegantní tvary. Navíc mám rád i barevnou "jednoduchost".
- Mila.J
- Kontaktovat uživatele:
To tedy Věro nevím, kde by jsi k těm Masdevaliím v Brně přišla.Neprodávali se žádné rostliny. Obávám se, že by se Ti nepodařilo je přesvědčit.
Viděla jsem je z fotek u tebe,ale jasně že vím,že se určitě neprodávali,ale jsou moc pěknéMila.J píše:To tedy Věro nevím, kde by jsi k těm Masdevaliím v Brně přišla.Neprodávali se žádné rostliny. Obávám se, že by se Ti nepodařilo je přesvědčit.
Tak abych uvedla na pravou míru to Pap. Niv... jak jsem se dozvěděla před časem na "co se jinam nevešlo-dělení...." tak je to P. Deperle- Primulinum x Delanti. Věru, říkala jsem, že to Niveum není. Jen je krásně bílé. Nejrříve mi ho ohodnotili jako Niveum, ale pak se to vyjasnilo. Takže tak.Věra píše:Mám ho jako niveum, tak uvidím co jsem to dala do sbírky....ale i tak mám radost,že pokvete....Věrahanka2 píše:Tak to jsem na první pohled nepoznala,byla jsem kuknout na ten můj a je to tak,do červena..Věro,co to teda máš?
Nino, děkuji,ale mě to vůbec nevadí,až rozkvete dám fotku....Věranina píše:Tak abych uvedla na pravou míru to Pap. Niv... jak jsem se dozvěděla před časem na "co se jinam nevešlo-dělení...." tak je to P. Deperle- Primulinum x Delanti. Věru, říkala jsem, že to Niveum není. Jen je krásně bílé. Nejrříve mi ho ohodnotili jako Niveum, ale pak se to vyjasnilo. Takže tak.Věra píše:Mám ho jako niveum, tak uvidím co jsem to dala do sbírky....ale i tak mám radost,že pokvete....Věrahanka2 píše:Tak to jsem na první pohled nepoznala,byla jsem kuknout na ten můj a je to tak,do červena..Věro,co to teda máš?