zuzana píše:Neviem si predstaviť,že by som rastlinu "vyťahovala" z kvetináča.Asi by ma hnali...
Po zaplacení si s ní přece můžete dělat, co chcete. A prodejce rád předejde skandálu...
zuzana píše:Neviem si predstaviť,že by som rastlinu "vyťahovala" z kvetináča.Asi by ma hnali...
Mila.J píše:Miro, jistě. Jen není dobré při větším poklesu teploty, což u Tebe patrně nehrozí. Také moc neposlouží, pokud zůstane stát přípravek v ůžlabí. Nevím ale, proč chceš stříkat zvlášť vrch Rovralem a spodek Previcurem. Můžeš je oba smíchat a řádně vykoupat celou rostlinu.
Nutnost smáčedla záleží na druhu rostliny i přípravku, ale nikdy neuškodí, pokud dáš pár kapek jaru. Jen ale trošku. Slouží jako smáčedlo, zvyšuje tím ůčinnost přípravku.
olaw píše:Já mám na balkoně hortenzii, kupoval jsem ji teď v zimě, takže jsem ji nestihl zasadit na zahradě a začal se mi na listech objevovat bílý povlak (houba!!!!!), takže budu muset něco takového taky zakoupit.
miro píše:skoda ze nemam ten rovral flo jiny.sehnal jsem jen ten ve spreji.
HAKI píše:miro píše:skoda ze nemam ten rovral flo jiny.sehnal jsem jen ten ve spreji.
Dá se sehnat mám doma10ml lahvičku od AgroBio Opava Musela jsem ho koupit asi vHornbachu nebo u nás v zahradnictví .teď jsem koukala že mě už propadl ,tak mám vlastně taky prd.Kouknu po něm.