zuzana píše:Neviem si predstaviť,že by som rastlinu "vyťahovala" z kvetináča.Asi by ma hnali...
Po zaplacení si s ní přece můžete dělat, co chcete. A prodejce rád předejde skandálu...
zuzana píše:Neviem si predstaviť,že by som rastlinu "vyťahovala" z kvetináča.Asi by ma hnali...
Mila.J píše:Miro, jistě. Jen není dobré při větším poklesu teploty, což u Tebe patrně nehrozí. Také moc neposlouží, pokud zůstane stát přípravek v ůžlabí. Nevím ale, proč chceš stříkat zvlášť vrch Rovralem a spodek Previcurem. Můžeš je oba smíchat a řádně vykoupat celou rostlinu.
Nutnost smáčedla záleží na druhu rostliny i přípravku, ale nikdy neuškodí, pokud dáš pár kapek jaru. Jen ale trošku. Slouží jako smáčedlo, zvyšuje tím ůčinnost přípravku.
V tomto případě bílého povlaku bych spíš řekl, že jde o padlí. To se s příchodem podzimu, chladu a vlhkého vzduchu hojně objevuje.olaw píše:Já mám na balkoně hortenzii, kupoval jsem ji teď v zimě, takže jsem ji nestihl zasadit na zahradě a začal se mi na listech objevovat bílý povlak (houba!!!!!), takže budu muset něco takového taky zakoupit.
Dá se sehnat mám doma10ml lahvičku od AgroBio Opava Musela jsem ho koupit asi vHornbachu nebo u nás v zahradnictví .teď jsem koukala že mě už propadl ,tak mám vlastně taky prd.Kouknu po něm.miro píše:skoda ze nemam ten rovral flo jiny.sehnal jsem jen ten ve spreji.
HAKI píše:Dá se sehnat mám doma10ml lahvičku od AgroBio Opava Musela jsem ho koupit asi vHornbachu nebo u nás v zahradnictví .teď jsem koukala že mě už propadl ,tak mám vlastně taky prd.Kouknu po něm.miro píše:skoda ze nemam ten rovral flo jiny.sehnal jsem jen ten ve spreji.