NĚCO ZE ZAHRADY

Ostatní témata, která s orchidejemi třeba ani vůbec nesouvisí.
Odpovědět
evulka

Re: NĚCO ZE ZAHRADY

Příspěvek od evulka »

Také mé bugenvilii se letos daří ;) , kvete mi už letos podruhé venku a v zimě kvetla za oknem , je to nezmar :lol: Obrázek
hanka2

Příspěvek od hanka2 »

Je nádherná :P Nechodí ji obštastnovat molice?Kdysi jsme ji měli doma a za nějaký čas se na ní usídlily..
Zdenka

Příspěvek od Zdenka »

Je krásná. Měla jsem ji taky, ale moje teplé zimování jí věru neprospívalo. Už není. :|
Věra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Věra »

hanka2 píše:Je nádherná :P Nechodí ji obštastnovat molice?Kdysi jsme ji měli doma a za nějaký čas se na ní usídlily..

Hanko, těch molic se nějak letos nemůžu zbavit. Nějaké druhy botanických pelargonií je úplně přitahují. Stříkala jsem je několikrát, lepové pásy a k tomu ještě Pinguiculy a stejně jsem se těch molic nezbavila....Věra
Karlos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karlos »

Věra: mospilan byl?
pafka

Příspěvek od pafka »

Teda Evulko ta je nádherná, to se na tebe nechytám, ale já ji na zimu chladím tak, až opadá, aby spočla .Letos si s kvetením dala opravdu načas a je zatím za těch asi 15 let co ji mám nejkrásnější
evulka

Příspěvek od evulka »

No molice ji nenavštívily a doufám že nenavštíví :o , jinak já ji zimuju v bytě na okně a v teple , takže aniž bych chtěla tak prostě vykvetla, letos ji zkusím nechat na chladnější chodbě a dál od okna , ať si holka odpočne :lol:
EvaJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od EvaJ »

evulka píše:No molice ji nenavštívily a doufám že nenavštíví :o , jinak já ji zimuju v bytě na okně a v teple , takže aniž bych chtěla tak prostě vykvetla, letos ji zkusím nechat na chladnější chodbě a dál od okna , ať si holka odpočne :lol:

evulka, je opravdu krásná. Tiše závidím, to ta moje je chudý příbuzný. Až ji budeš zimovat, tak chladnější chodbu ano, ale dál od okna by ji nedávala.
Paphio
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paphio »

Věra píše:
hanka2 píše:Je nádherná :P Nechodí ji obštastnovat molice?Kdysi jsme ji měli doma a za nějaký čas se na ní usídlily..

Hanko, těch molic se nějak letos nemůžu zbavit. Nějaké druhy botanických pelargonií je úplně přitahují. Stříkala jsem je několikrát, lepové pásy a k tomu ještě Pinguiculy a stejně jsem se těch molic nezbavila....Věra

Zkuste http://www.biocont.cz/PDF%20katalog/32.pdf
Věra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Věra »

Paphio, uvažovala jsem o tom,ale teď na podzim už to nebudu řešit. Kdysi dávno jsem používala na mšice a nemohla jsem si ty predátory vynachválit.

Karlos: Mospilanem několikrát.....

Věra
Odpovědět