NĚCO ZE ZAHRADY
Re: NĚCO ZE ZAHRADY
Je nádherná
Nechodí ji obštastnovat molice?Kdysi jsme ji měli doma a za nějaký čas se na ní usídlily..
Je krásná. Měla jsem ji taky, ale moje teplé zimování jí věru neprospívalo. Už není. 
hanka2 píše:Je nádhernáNechodí ji obštastnovat molice?Kdysi jsme ji měli doma a za nějaký čas se na ní usídlily..
Hanko, těch molic se nějak letos nemůžu zbavit. Nějaké druhy botanických pelargonií je úplně přitahují. Stříkala jsem je několikrát, lepové pásy a k tomu ještě Pinguiculy a stejně jsem se těch molic nezbavila....Věra
-
Karlos
- Kontaktovat uživatele:
Věra: mospilan byl?
Teda Evulko ta je nádherná, to se na tebe nechytám, ale já ji na zimu chladím tak, až opadá, aby spočla .Letos si s kvetením dala opravdu načas a je zatím za těch asi 15 let co ji mám nejkrásnější
No molice ji nenavštívily a doufám že nenavštíví
, jinak já ji zimuju v bytě na okně a v teple , takže aniž bych chtěla tak prostě vykvetla, letos ji zkusím nechat na chladnější chodbě a dál od okna , ať si holka odpočne 
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
evulka píše:No molice ji nenavštívily a doufám že nenavštíví, jinak já ji zimuju v bytě na okně a v teple , takže aniž bych chtěla tak prostě vykvetla, letos ji zkusím nechat na chladnější chodbě a dál od okna , ať si holka odpočne
evulka, je opravdu krásná. Tiše závidím, to ta moje je chudý příbuzný. Až ji budeš zimovat, tak chladnější chodbu ano, ale dál od okna by ji nedávala.
- Paphio
- Kontaktovat uživatele:
Věra píše:hanka2 píše:Je nádhernáNechodí ji obštastnovat molice?Kdysi jsme ji měli doma a za nějaký čas se na ní usídlily..
Hanko, těch molic se nějak letos nemůžu zbavit. Nějaké druhy botanických pelargonií je úplně přitahují. Stříkala jsem je několikrát, lepové pásy a k tomu ještě Pinguiculy a stejně jsem se těch molic nezbavila....Věra
Zkuste http://www.biocont.cz/PDF%20katalog/32.pdf
Paphio, uvažovala jsem o tom,ale teď na podzim už to nebudu řešit. Kdysi dávno jsem používala na mšice a nemohla jsem si ty predátory vynachválit.
Karlos: Mospilanem několikrát.....
Věra
Karlos: Mospilanem několikrát.....
Věra