NĚCO ZE ZAHRADY
Re: NĚCO ZE ZAHRADY
Je nádherná
Nechodí ji obštastnovat molice?Kdysi jsme ji měli doma a za nějaký čas se na ní usídlily..
Je krásná. Měla jsem ji taky, ale moje teplé zimování jí věru neprospívalo. Už není. 
Hanko, těch molic se nějak letos nemůžu zbavit. Nějaké druhy botanických pelargonií je úplně přitahují. Stříkala jsem je několikrát, lepové pásy a k tomu ještě Pinguiculy a stejně jsem se těch molic nezbavila....Věrahanka2 píše:Je nádhernáNechodí ji obštastnovat molice?Kdysi jsme ji měli doma a za nějaký čas se na ní usídlily..
-
Karlos
- Kontaktovat uživatele:
Věra: mospilan byl?
Teda Evulko ta je nádherná, to se na tebe nechytám, ale já ji na zimu chladím tak, až opadá, aby spočla .Letos si s kvetením dala opravdu načas a je zatím za těch asi 15 let co ji mám nejkrásnější
No molice ji nenavštívily a doufám že nenavštíví
, jinak já ji zimuju v bytě na okně a v teple , takže aniž bych chtěla tak prostě vykvetla, letos ji zkusím nechat na chladnější chodbě a dál od okna , ať si holka odpočne 
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
evulka, je opravdu krásná. Tiše závidím, to ta moje je chudý příbuzný. Až ji budeš zimovat, tak chladnější chodbu ano, ale dál od okna by ji nedávala.evulka píše:No molice ji nenavštívily a doufám že nenavštíví, jinak já ji zimuju v bytě na okně a v teple , takže aniž bych chtěla tak prostě vykvetla, letos ji zkusím nechat na chladnější chodbě a dál od okna , ať si holka odpočne
- Paphio
- Kontaktovat uživatele:
Zkuste http://www.biocont.cz/PDF%20katalog/32.pdfVěra píše:Hanko, těch molic se nějak letos nemůžu zbavit. Nějaké druhy botanických pelargonií je úplně přitahují. Stříkala jsem je několikrát, lepové pásy a k tomu ještě Pinguiculy a stejně jsem se těch molic nezbavila....Věrahanka2 píše:Je nádhernáNechodí ji obštastnovat molice?Kdysi jsme ji měli doma a za nějaký čas se na ní usídlily..
Paphio, uvažovala jsem o tom,ale teď na podzim už to nebudu řešit. Kdysi dávno jsem používala na mšice a nemohla jsem si ty predátory vynachválit.
Karlos: Mospilanem několikrát.....
Věra
Karlos: Mospilanem několikrát.....
Věra