Právě kvete

Místo pro fotografie Vašich (orchidejových) miláčků
Zamčeno
pafka

Re: Právě kvete

Příspěvek od pafka »

Všem moc gratuluji ke krásným květům, Cernosekc moc krásné fotky, taky jsem prošustila. Chci se zeptat, kde chodíte na ty Epidendra, ještě jsem na ně nikde nenarazila.
kajmii
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kajmii »

pafka píše:Všem moc gratuluji ke krásným květům, Cernosekc moc krásné fotky, taky jsem prošustila. Chci se zeptat, kde chodíte na ty Epidendra, ještě jsem na ně nikde nenarazila.

Myslím, že jich pár má Terra Koruna. Já od nich mám malinké epidendrum porpax....
Věra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Věra »

Kajmii má pravdu, na výstavě byly taky a jaké krásné barvy....
cernosekc

Příspěvek od cernosekc »

pafka píše:Všem moc gratuluji ke krásným květům, Cernosekc moc krásné fotky, taky jsem prošustila. Chci se zeptat, kde chodíte na ty Epidendra, ještě jsem na ně nikde nenarazila.

JÁ KOUPIL MEGA TRS EPIDENDRA BALLERINA VE SLEVĚ V HORNBACHU..ZE 300 NA 60..NO NEKUP TO,NIC MU NEBYLO,JEN ODKVÉTALO,PŘINESL JSEM HO DOMŮ PŘESADIL A OD TÉ DOBY KVETE A KVETE.JEŠTĚ MÁM TMAVĚ ČERVENÉ,ZROVNA NASADILO POUPATA
kajmii
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kajmii »

To závidím. U nás v Praze Hornbach nemá nikdy nic. Nebo tam chodím ve špatnej čas, těžko říct. Vždycky natrefím maximálně na falíky a občas nějakou cambrii, o epidendru si můžu nechat jen zdát, stejně jako o výprodejích :?
:(
cernosekc píše:

JÁ KOUPIL MEGA TRS EPIDENDRA BALLERINA VE SLEVĚ V HORNBACHU..ZE 300 NA 60..NO NEKUP TO,NIC MU NEBYLO,JEN ODKVÉTALO,PŘINESL JSEM HO DOMŮ PŘESADIL A OD TÉ DOBY KVETE A KVETE.JEŠTĚ MÁM TMAVĚ ČERVENÉ,ZROVNA NASADILO POUPATA
cernosekc

Příspěvek od cernosekc »

kajmii píše:To závidím. U nás v Praze Hornbach nemá nikdy nic. Nebo tam chodím ve špatnej čas, těžko říct. Vždycky natrefím maximálně na falíky a občas nějakou cambrii, o epidendru si můžu nechat jen zdát, stejně jako o výprodejích :?
:(
cernosekc píše:

Tak to v Ově je skoro vždy něco.Sice samé hybridy,ale pro začátek taky dobrý,catleje,oncidia,dendrobka,vandy,cambrie,pafiky,prostě výběr.Skoro vždy něco lapnu a koupím,pak prošmejdím regal,kde maj kyti na odpis...občas něco zachráním... 8-)
sonka

Příspěvek od sonka »

Taky jsem Epidendrum koupila - v Hornbachu, loni na podzim, měly žlutá i fialová. Bohužel mi doma už od té doby nekvetlo. Asi má moc teplo - tak přemýslím,ze ho asi vyměním :) nebo pujde na převýchovu do zahr.centra
pafka

Příspěvek od pafka »

No já minulý týden v Hornbachu v Ově ulovila Denrobium Berry Oda a na odpis měli jen pafíky, červený Miltoniopsis co mám,zygo to taky mám a papuč,ale ta měla už kořeny v tahu, úlovky z výprodejů mám většinou z OBI, na výstavy je to od nás daleko a Terrakoruna nekomunikuje tak nekomunikuji ani já. Tak budu zkoušet obhlížet ty markety a snad ulovím :D
Věra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Věra »

Pafko, proč jim nezavoláš večer,domluvíte se s nimi.....
Katka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katka »

Kyra píše:Dneska začaly rozkvétat Dendrobka nobile (hybridy) a Epidendrum.
P3283523.JPG
P3283526.JPG
Epidendrum (hybrid).JPG

Kyro krásné kytičky, zvláště to prostřední nobilko. moc pěkné.
Zamčeno