Právě kvete
Re: Právě kvete
Všem moc gratuluji ke krásným květům, Cernosekc moc krásné fotky, taky jsem prošustila. Chci se zeptat, kde chodíte na ty Epidendra, ještě jsem na ně nikde nenarazila.
- kajmii
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že jich pár má Terra Koruna. Já od nich mám malinké epidendrum porpax....pafka píše:Všem moc gratuluji ke krásným květům, Cernosekc moc krásné fotky, taky jsem prošustila. Chci se zeptat, kde chodíte na ty Epidendra, ještě jsem na ně nikde nenarazila.
Kajmii má pravdu, na výstavě byly taky a jaké krásné barvy....
JÁ KOUPIL MEGA TRS EPIDENDRA BALLERINA VE SLEVĚ V HORNBACHU..ZE 300 NA 60..NO NEKUP TO,NIC MU NEBYLO,JEN ODKVÉTALO,PŘINESL JSEM HO DOMŮ PŘESADIL A OD TÉ DOBY KVETE A KVETE.JEŠTĚ MÁM TMAVĚ ČERVENÉ,ZROVNA NASADILO POUPATApafka píše:Všem moc gratuluji ke krásným květům, Cernosekc moc krásné fotky, taky jsem prošustila. Chci se zeptat, kde chodíte na ty Epidendra, ještě jsem na ně nikde nenarazila.
- kajmii
- Kontaktovat uživatele:
To závidím. U nás v Praze Hornbach nemá nikdy nic. Nebo tam chodím ve špatnej čas, těžko říct. Vždycky natrefím maximálně na falíky a občas nějakou cambrii, o epidendru si můžu nechat jen zdát, stejně jako o výprodejích
cernosekc píše:JÁ KOUPIL MEGA TRS EPIDENDRA BALLERINA VE SLEVĚ V HORNBACHU..ZE 300 NA 60..NO NEKUP TO,NIC MU NEBYLO,JEN ODKVÉTALO,PŘINESL JSEM HO DOMŮ PŘESADIL A OD TÉ DOBY KVETE A KVETE.JEŠTĚ MÁM TMAVĚ ČERVENÉ,ZROVNA NASADILO POUPATApafka píše:Všem moc gratuluji ke krásným květům, Cernosekc moc krásné fotky, taky jsem prošustila. Chci se zeptat, kde chodíte na ty Epidendra, ještě jsem na ně nikde nenarazila.
Tak to v Ově je skoro vždy něco.Sice samé hybridy,ale pro začátek taky dobrý,catleje,oncidia,dendrobka,vandy,cambrie,pafiky,prostě výběr.Skoro vždy něco lapnu a koupím,pak prošmejdím regal,kde maj kyti na odpis...občas něco zachráním...kajmii píše:To závidím. U nás v Praze Hornbach nemá nikdy nic. Nebo tam chodím ve špatnej čas, těžko říct. Vždycky natrefím maximálně na falíky a občas nějakou cambrii, o epidendru si můžu nechat jen zdát, stejně jako o výprodejích![]()
cernosekc píše:JÁ KOUPIL MEGA TRS EPIDENDRA BALLERINA VE SLEVĚ V HORNBACHU..ZE 300 NA 60..NO NEKUP TO,NIC MU NEBYLO,JEN ODKVÉTALO,PŘINESL JSEM HO DOMŮ PŘESADIL A OD TÉ DOBY KVETE A KVETE.JEŠTĚ MÁM TMAVĚ ČERVENÉ,ZROVNA NASADILO POUPATApafka píše:Všem moc gratuluji ke krásným květům, Cernosekc moc krásné fotky, taky jsem prošustila. Chci se zeptat, kde chodíte na ty Epidendra, ještě jsem na ně nikde nenarazila.
Taky jsem Epidendrum koupila - v Hornbachu, loni na podzim, měly žlutá i fialová. Bohužel mi doma už od té doby nekvetlo. Asi má moc teplo - tak přemýslím,ze ho asi vyměním
nebo pujde na převýchovu do zahr.centra
No já minulý týden v Hornbachu v Ově ulovila Denrobium Berry Oda a na odpis měli jen pafíky, červený Miltoniopsis co mám,zygo to taky mám a papuč,ale ta měla už kořeny v tahu, úlovky z výprodejů mám většinou z OBI, na výstavy je to od nás daleko a Terrakoruna nekomunikuje tak nekomunikuji ani já. Tak budu zkoušet obhlížet ty markety a snad ulovím 
Pafko, proč jim nezavoláš večer,domluvíte se s nimi.....
- Katka
- Kontaktovat uživatele:
Kyro krásné kytičky, zvláště to prostřední nobilko. moc pěkné.Kyra píše:Dneska začaly rozkvétat Dendrobka nobile (hybridy) a Epidendrum.