Masdevalia decumana
Re: Masdevalia decumana
To kaacka3,
přesně jak to napsal Lukáš K. Většinou používám dva deštníky ale v nouzi stačí i jeden.
přesně jak to napsal Lukáš K. Většinou používám dva deštníky ale v nouzi stačí i jeden.
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Bedřichu, nádherná kytka (také se mi chystá) a moc pěkné fotky ! Gratuluji.
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem se dočkala, ale nějak se mi nedaří vyfotit tak, jak bych si představovala..
Evo je krásná. A fotka taky
EvaJ píše:tak jsem se dočkala, ale nějak se mi nedaří vyfotit tak, jak bych si představovala..
Není to decumana co se chystá,ale jinak mi kvetou skoro všechny,u těch hybridních říkám,že jsou to nezmaři....Věra
Evo snad se zadaří a seženu ji...
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Věra píše:EvaJ píše:tak jsem se dočkala, ale nějak se mi nedaří vyfotit tak, jak bych si představovala..
Není to decumana co se chystá,ale jinak mi kvetou skoro všechny,u těch hybridních říkám,že jsou to nezmaři....Věra
a co kdybys dala nějakou fotku, když ti kvetou skoro všechny ???
EvaJ píše:Věra píše:EvaJ píše:tak jsem se dočkala, ale nějak se mi nedaří vyfotit tak, jak bych si představovala..
a co kdybys dala nějakou fotku, když ti kvetou skoro všechny ???
Pokusím se,koukala jsem i na M.lucernula,vypadá taky na kvítek, možná jeden nebo třeba přibudou,ale u těch hybridních se nechci opakovat,ale jsou to nezmaři....Věra
Taky jsem zvědavá a byla bych ráda za fotku jak ti všechny kvetou 
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Věra píše:.....,ale u těch hybridních se nechci opakovat,ale jsou to nezmaři....Věra
Věro nebudeš se opakovat, neboj. Žádnou fotku masdeválek jsi sem zatím nedala. A že to jsou hybridy, to vůbec nevadí.