Masdevalia decumana
Re: Masdevalia decumana
To kaacka3,
přesně jak to napsal Lukáš K. Většinou používám dva deštníky ale v nouzi stačí i jeden.
přesně jak to napsal Lukáš K. Většinou používám dva deštníky ale v nouzi stačí i jeden.
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Bedřichu, nádherná kytka (také se mi chystá) a moc pěkné fotky ! Gratuluji.
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem se dočkala, ale nějak se mi nedaří vyfotit tak, jak bych si představovala..
Evo je krásná. A fotka taky
Není to decumana co se chystá,ale jinak mi kvetou skoro všechny,u těch hybridních říkám,že jsou to nezmaři....VěraEvaJ píše:tak jsem se dočkala, ale nějak se mi nedaří vyfotit tak, jak bych si představovala..
Evo snad se zadaří a seženu ji...
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
a co kdybys dala nějakou fotku, když ti kvetou skoro všechny ???Věra píše:Není to decumana co se chystá,ale jinak mi kvetou skoro všechny,u těch hybridních říkám,že jsou to nezmaři....VěraEvaJ píše:tak jsem se dočkala, ale nějak se mi nedaří vyfotit tak, jak bych si představovala..
Pokusím se,koukala jsem i na M.lucernula,vypadá taky na kvítek, možná jeden nebo třeba přibudou,ale u těch hybridních se nechci opakovat,ale jsou to nezmaři....VěraEvaJ píše:a co kdybys dala nějakou fotku, když ti kvetou skoro všechny ???Věra píše:Není to decumana co se chystá,ale jinak mi kvetou skoro všechny,u těch hybridních říkám,že jsou to nezmaři....VěraEvaJ píše:tak jsem se dočkala, ale nějak se mi nedaří vyfotit tak, jak bych si představovala..
Taky jsem zvědavá a byla bych ráda za fotku jak ti všechny kvetou 
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Věro nebudeš se opakovat, neboj. Žádnou fotku masdeválek jsi sem zatím nedala. A že to jsou hybridy, to vůbec nevadí.Věra píše:.....,ale u těch hybridních se nechci opakovat,ale jsou to nezmaři....Věra