oskar píše:Ahojte, som tu nový, tak dúfam, že sa mi podarí pridať príspevok aj s obrázkami Potreboval by som poradiť či by niekto z Vás vedel o akú katleju ide, mám ju z nitrianskej botanickej a tam mi povedali, že by to mala byť botanika Ale aká Včera vykvitla a má veľmi jemnú, vôňou by som to ani nenazval, skôr smrad, ktorý mi pripomína sanorin Ďakujem
V pondělí vykvetla tato Cattleya, mám ji druhý rok, kvete prvně. Jen nevím, zda je to nějaký hybridní kousek, nebo má svoje jméno. Prosím, ví někdo? Díky moc.
nina píše:V pondělí vykvetla tato Cattleya, mám ji druhý rok, kvete prvně. Jen nevím, zda je to nějaký hybridní kousek, nebo má svoje jméno. Prosím, ví někdo? Díky moc.
nina píše:V pondělí vykvetla tato Cattleya, mám ji druhý rok, kvete prvně. Jen nevím, zda je to nějaký hybridní kousek, nebo má svoje jméno. Prosím, ví někdo? Díky moc.
Před 2 roky jsem koupila tuto kytičku (je drobná, i kvítky jsou malé) a od té doby s ní bojuju. Letos se zdá, že už konečně jakž takž roste - i když - nasadila 3 výhony, ale roste jen 1, zbytek zatím čučí. Myslíte, že potřebuje nějaké specielní zacházení, aby vykvetla? Fotka je z původního kvetení, u mě zatím nekvetla.
Dnes mi rozkvetla tato bílá katka. Neměl by někdo nápad, co je zač? Fotka není nejlepší - je čistě bílá, až na ten lehce nazelenalý pysk. Předem děkuji.