Brachypetala
Re: Brachypetala
Nádherný květ,blahopřeji
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
díky, díky. Mám z něj opravdu radost.
pavelheger píše:No koukám, že to Popow mastí čím dál vícAle ani v tomto případě se mi to nezdá jako špatný omyl. Květ je nádherně kulatý. Dokonalý tvar.
Hezký den
Pavel
To tedy jo. Květ je pěkný, ale Eva objednávala přece jen něco jiného
Pokud bych doma neměl nivea,asi bych se také nezlobil...
Ale principiálně souhlasím s Radkem.Máte nějakou zkušenost s reklamací u seriózních prodejců...
Ale principiálně souhlasím s Radkem.Máte nějakou zkušenost s reklamací u seriózních prodejců...
Ja mam zase od Popowa L.cordatum, ked vykvitlo,zistil som ,ze ide o albina, aj ked ja vzacnejsi,bol som sklamany...
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
U Popowa běžně reklamuju chybně dodané věci, na které přijdu hned při doručení. V takových případech je to bez problémů. Pokud už je to delší dobu po doručení, tak to jsem ještě reklamovat nezkoušel. Bohužel,záměny jsou na denním pořádku a je skoro jedno o jakou firmu se jedná.
Hezký den
Pavel
Hezký den
Pavel
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
není to moje první záměna a souhlasím s Pavlem, je to skoro u všech prodejců. Pokud se nekupuje kvetoucí rostlina, nikdy není jisté, co z toho bude
Niveum mám jen semenáče, takže v tomto případě jsem naprosto spokojená. Dnes se ještě více květ otevřel, a je opravdu moc pěkný. I stopku má dlouho, cca 10 cm.
Paph.concolor
Tento květ byl před několika týdny, zatímco poupě na jednom obrázku kvete teď. Ještě jedna růžice nasadila, tak nevím, zda-li to do zimy stihne.
Tento květ byl před několika týdny, zatímco poupě na jednom obrázku kvete teď. Ještě jedna růžice nasadila, tak nevím, zda-li to do zimy stihne.
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ta brachypetala jsou prostě nedostižná.
Hezký den
Pavel
Hezký den
Pavel