Brachypetala
Re: Brachypetala
Nádherný květ,blahopřeji
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
díky, díky. Mám z něj opravdu radost.
To tedy jo. Květ je pěkný, ale Eva objednávala přece jen něco jinéhopavelheger píše:No koukám, že to Popow mastí čím dál vícAle ani v tomto případě se mi to nezdá jako špatný omyl. Květ je nádherně kulatý. Dokonalý tvar.
Hezký den
Pavel
Pokud bych doma neměl nivea,asi bych se také nezlobil...
Ale principiálně souhlasím s Radkem.Máte nějakou zkušenost s reklamací u seriózních prodejců...
Ale principiálně souhlasím s Radkem.Máte nějakou zkušenost s reklamací u seriózních prodejců...
Ja mam zase od Popowa L.cordatum, ked vykvitlo,zistil som ,ze ide o albina, aj ked ja vzacnejsi,bol som sklamany...
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
U Popowa běžně reklamuju chybně dodané věci, na které přijdu hned při doručení. V takových případech je to bez problémů. Pokud už je to delší dobu po doručení, tak to jsem ještě reklamovat nezkoušel. Bohužel,záměny jsou na denním pořádku a je skoro jedno o jakou firmu se jedná.
Hezký den
Pavel
Hezký den
Pavel
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
není to moje první záměna a souhlasím s Pavlem, je to skoro u všech prodejců. Pokud se nekupuje kvetoucí rostlina, nikdy není jisté, co z toho bude
Niveum mám jen semenáče, takže v tomto případě jsem naprosto spokojená. Dnes se ještě více květ otevřel, a je opravdu moc pěkný. I stopku má dlouho, cca 10 cm.
Paph.concolor
Tento květ byl před několika týdny, zatímco poupě na jednom obrázku kvete teď. Ještě jedna růžice nasadila, tak nevím, zda-li to do zimy stihne.
Tento květ byl před několika týdny, zatímco poupě na jednom obrázku kvete teď. Ještě jedna růžice nasadila, tak nevím, zda-li to do zimy stihne.
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ta brachypetala jsou prostě nedostižná.
Hezký den
Pavel
Hezký den
Pavel