wiolan píše:já si tedy dovolím trochu oponovat. Mám zkušenosti s Lukscheterem a to velmi dobré. Všechny rostliny v perfektním stavu a komunikace (už několikátá) naprosto bezproblémová, odpověď na e-mail mám do 24 hodin.Mila.J píše:Lukscheiter je levnější. Podotýkám velká část těch dost levných rostlin jsou čerstvé, narychlo navázané nebo zasazené oddělky. Pokud se nakupuje v Chotči, tak není problém. S komunikací to (mailem ) to tam také není žádná sláva. Jinak jsou to schopní pěstitelé.
Jak je to s aktualizací stránek Naturalie je dosti patrné. Řekl bych, že Naturalia nemá takové možnosti, rozsah, jako Lukscheiter. Nikdy jsem ale tam ve skleníku nebyl. Jen podle rostlin.
Jinak souhlas, Lukscheiter je i levnější
nejde mi poslat mejl na Naturalia Cz
- Mila.J
- Kontaktovat uživatele:
Re: nejde mi poslat mejl na Naturalia Cz
Nestěžuji si na kvalitu. Jen je dobré vědět, že nemusí být zrovna veliké a zapěstované. V době jejich dnů otevřených dveří v Chotči nemívám problém s odpověďmi, v jinou dobu už je to horší.
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Přátelé, namáte někdo informace o Naturalii. Vždycky mi začátkem dubna přicházel nabídkový list a letos nic. Web se rovněž vypařil.
Díky
Hezký den
Pavel
Díky
Hezký den
Pavel
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
ano, to je pravda, touto dobou jsme už dávno měli v mailu nabídkový list. Někde mám schovanou mailovou adresu, večer zkusím panu Ivánkovi napsat.pavelheger píše:Přátelé, namáte někdo informace o Naturalii. Vždycky mi začátkem dubna přicházel nabídkový list a letos nic. Web se rovněž vypařil.
Díky
Hezký den
Pavel
Na Facebooku,má fotky z 15.dubna z Honkongu,tak jestli byl na cestách,nebo ještě je...nevím..