Coelogyne usitana
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Re: Coelogyne usitana
Hanko, tak ta je výstavní ! Mám ji také, ale ještě velmi mladou, takže si nějaký ten rok počkám.
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Holky -dík.
Budu ji mít doma tak uvidím jak poroste.
Krásná. I fotka se povedla. Jednou by mohl někdo vyfotit tebe v akci při tom focení, to by bylo taky zajímavé
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
To nechtěj vidět -vytřeštěný výraz a trošku ,když mě to hned nejde se vztekámZdenka píše: vyfotit tebe v akci při tom focení, to by bylo taky zajímavé
Tak to já si myslela, že se válíš někde pod ní 
Krásná květnem i tím spartakiadnim focenimHAKI píše:Opět focena v lehu dělá s tím strašný drahoty
Šlo by vyfotit celou rostlinu prosím ?
Děkuji a nespěchá to
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Netvrdím ,že to takto někdy nemůže býtZdenka píše:Tak to já si myslela, že se válíš někde pod ní
Jasně to není problém zítra je to tugarnet píše: Šlo by vyfotit celou rostlinu prosím ?
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Takže Coelogyne usitana.Nejprve jsem nevěděla co to roste vedle pahlízky-moc tyhle kytky neznám.Pak se z toho vyklubal květní výhon-škoda že není tužší .Usitanu jsem si koupila protože se mě líbí a taky proto že mě jedna dovezená z Drážďan před 2roky umřela.Vlastně byla asi špatná vůbec nezakořenila,byla koupená na volno ani už nevím od koho.Takže taková výzva jak to dopadne teď.