Z cest po světě nejen za botanikou

Byli jste na přírodních stanovištích a chcete se o svoje zážitky podělit? Chystáte se na cesty a sháníte informace?
HAKI
Kontaktovat uživatele:

Re: Z cest po světě nejen za botanikou

Příspěvek od HAKI »

Ani to netrvalo tak dlouho jen dva dny. :mrgreen: Takže hlavně čas ,ale dá se u toho dělat spoustu věcí jako vařit ,žehlit atd.
Nevím jak to funguje na Facebooku ,třeba jednodušeji. Hlavně ty reklamy jsou hodně otravný.Nebo na YouTube protože budou úplně nový videa z cest .Máte někdo lepší zkušenost než já ?
janav

Příspěvek od janav »

Haki: To by se muselo natáhnout do počítače a sestříhat na nějakém videoprogamu, ale taky to neumím...
(jen dva dny -no potěš pámbů)
Míra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Míra »

Před 14ti dny jsem náhodou, protože jsem sháněl kovovou konev navštívil zahradní centrum. Konev samozřejmě neměli jen plastové ale asi zrovna dovezli zahradní orchideje, takže bylo z čeho vybírat. Koupil jsem C. macranthum za pouhých 590Kč ale velmi silnou rostlinu s osmi puky. Hned jsem volal kamaráda, takže také dobře pořídil ale chtěl ještě další druh a tak tam znovu zajel za pár dní a nepořídil. Nebylo prodáno ale zničeno. Rostliny spálené asi od slunce nebo mrazu, protože je měli na sluníčku s puky cca 2-3cm vysokými (zřejmě předpěstováno ve sklenících ) a hlavně v té době bylo v noci až -8°C. Po těch 14ti dnech to vypadá že 6-7 puků pokvete. Prostě klika.
Přílohy
P1120546.jpg
P1120547.jpg
Odpovědět