Drážďany 2018
Re: Drážďany 2018
Tak takhle jsem nakoupil v Drážďanech. Jsem spokojený, protože již nemám místo na více věcí
. Koupil jsem si také Dendrobium dichaeoides, které jsem kdysi koupil od Luda. Nakonec se z toho vyklubala trochu podobná Dichaea neglecta. Jelikož je ale z Mexika tak jsem ji vzal na milost
. S těmi částečně uhnilými kořeny jsem se již smířil i když je to škoda. Horší ale je, když je již chycený stonek nebo pahlízy. U těch sukulentních druhů je to časté.
Hlavně sestře, já opravdu fotit neumím. Vyřídímkvusta píše:Děkuju Zdence ( a asi i její sestře) za fotky. Je to vždycky moc hezké se tam ještě jednou v klidu vrátit.
zdenka: krásné fotky - je paráda si výstavu připomenout, ale vždycky zjistím, že jsem něco neviděla..
díky moc
díky moc
Zdenka: Krásné připomenutí výstavy a také inspirace pro ty co výstavu nenavštívili.
zaruba, kam chcete dát to Dendrobium dichaeoides ? To je kytka která se vymyká vaším podmínkám. 
Máte pravdu, jsem dosti neukázněný pěstitelvirens píše:zaruba, kam chcete dát to Dendrobium dichaeoides ? To je kytka která se vymyká vaším podmínkám.
Třeba ta imp. Masdevalia amabilis se krásně rozrůstá hned vedle toho Phalu. Přitom je z 3300m! Nyní má téměř optimální podmínky, ale stále přemýšlím jak ji uchladit v létě. Nerad bych o ní přišel.