Květy jsou orientovány směrem k oknu, ale v rámci focení byla rostlina otočena směrem opačným.Karlos píše:Petr: jak jste docílil, že ty květy nejsou nacpané u okna?
Psychopsis
Re: Psychopsis
Nezoufejte, při Vaší péči to bude velmi rychlé. Já mám tuto rostlinu od roku 1977, prošla několika děleními pro kamarády, nepříznivými podmínkami při stěhováních, několikrát byla na umření...ale je to otužilec a bojovník , i když umí i při dobré péči zazlobit.zaruba píše:Je krásný! Čtyři květy najednou to by se mi také líbilo. Budu si muset ještě nějaký čas počkat.
40 roků mít tu kytku je super. To už budu ale dávno v hroběPetr158 píše:Nezoufejte, při Vaší péči to bude velmi rychlé. Já mám tuto rostlinu od roku 1977, prošla několika děleními pro kamarády, nepříznivými podmínkami při stěhováních, několikrát byla na umření...ale je to otužilec a bojovník , i když umí i při dobré péči zazlobit.zaruba píše:Je krásný! Čtyři květy najednou to by se mi také líbilo. Budu si muset ještě nějaký čas počkat.
- Paphio
- Kontaktovat uživatele:
Když ho zlomíte obvykle obrazí. Bohužel řezané květy vydrží 1 den.
-
Karlos
- Kontaktovat uživatele:
Petr: je super že udáváte věk rostliny. Alespoň nemusím věřit, že psychopsis je rostlina krátkověká:-)
Díky, to je dobré vědět pro každý případ.Paphio píše:Když ho zlomíte obvykle obrazí. Bohužel řezané květy vydrží 1 den.