střevíčníky
-
vera pokorna
Re: střevíčníky
Takhle na první pohled to vypadá podle listů a poupěte na Maudiae, ale nevím, nejsem si jistá.
-
vera pokorna
Nemáte někdo z vás Paph. Rotschildianum? Moc se mi líbí a ráda bych si ho pořídila, trošku ale tápu - je určitě teplomilnej nebo temp., nevíte?
Je temperované až teplomilné,ale je to střevíčníkovský oříšek......V nabídce ho má terra Koruna
Ahoj Vera...preco je to strevickovkej orisek?
To bych taky ráda věděla,proč oříšek,Věro ty ho pěstuješ?
Mám jich celkem dost,ale Ludo říkal,že na to aby vykvetl,potřebuje trochu jiné podmínky než mám. A není zrovna levný. Je tedy pěkný,ale troufnu si na něj až mi vykvete P.philipinense. Ale co si neodřeknu je P.venustum var.alba
A ake podmienky potrebuje ze je to oriesok.
"Takhle na první pohled to vypadá podle listů a poupěte na Maudiae, ale nevím, nejsem si jistá."
Který z nich? Oni jsou v květníku 2 a každý je jiný a pokvetou oba.
Který z nich? Oni jsou v květníku 2 a každý je jiný a pokvetou oba.
Ahoj Věro,mohla by si prosím tě napsat,jaké to sanderianum potřebuje podmínky,jak ti říkal Ludo?Něco málo o něm vím,ale nezaškodí se dozvědět víc....No a ještě proč je to ten oříšek jak píšeš??Díky za odpověd,těším se...Zase se dozvím něco víc....Věra píše:Mám jich celkem dost,ale Ludo říkal,že na to aby vykvetl,potřebuje trochu jiné podmínky než mám. A není zrovna levný. Je tedy pěkný,ale troufnu si na něj až mi vykvete P.philipinense. Ale co si neodřeknu je P.venustum var.alba
- Paphio
- Kontaktovat uživatele:
O P. sanderianum mi v příštím čísle Kouzelná orchidea vyjde článek Zájemcům mohu jeho koncept poslat na mail, je na mých stránkách. Semenáče P. rotschildianum rostou pomalu a větší rostliny jsou drahé. http://www.orchidey.estranky.cz/hanka2 píše:Ahoj Věro,mohla by si prosím tě napsat,jaké to sanderianum potřebuje podmínky,jak ti říkal Ludo?Něco málo o něm vím,ale nezaškodí se dozvědět víc....No a ještě proč je to ten oříšek jak píšeš??Díky za odpověd,těším se...Zase se dozvím něco víc....Věra píše:Mám jich celkem dost,ale Ludo říkal,že na to aby vykvetl,potřebuje trochu jiné podmínky než mám. A není zrovna levný. Je tedy pěkný,ale troufnu si na něj až mi vykvete P.philipinense. Ale co si neodřeknu je P.venustum var.alba