Je opravdu celé žluté. Proto tiše závidím Martičce to její.Zdenka píše:Parádní kvetení. To coloratum je takhle světlé, nebo je jen přesvětlená fotka?
Právě kvete 10
-
jirka
- Kontaktovat uživatele:
Re: Právě kvete 10
Třeba nějaká alba forma?
Jirko,hezky Ti to kvete...
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Jirko, parádní kvetení a krásné zdravé rostliny
-
jirka
- Kontaktovat uživatele:
Díky všem. To O.coloratum asi nejspíš bude nějaká alba.
No ale třeba máš tím pádem raritku 
-
jirka
- Kontaktovat uživatele:
Pravda, ale já chtěl původně raději takovou tu co je u "Martičky"Zdenka píše:No ale třeba máš tím pádem raritku
Tomu rozumím, klasicky vybarvené je moc pěkné
Krásné kvetení! Závidím zelený mech. Ten se u mne v létě vždy upeče, uschne a pak má takovou žlutohnědou barvu
Tak mám zase jedno story o koupě orchideje. Nedávno mi kvetlo Catasetum pileatum "Oro verde" od pokojovky.cz. Krásná kytka. Kdysi jsem si ale objednal malinkou rostlinu téhož Cataseta z Orchids-shop.eu. Nyní mi vykvetla a jak jsem dohledal tak jde o Catasetum pileatum "green-gold" -tedy opět něco jiného než jsem objednal. Ještě mám Catasetum pileatum v. imperiale které mi zatím nekvetlo. Mělo by kvést červeně, tak doufám, že nevykvete třeba bíle
. Mají v tom ti prodejci tak trochu bordýlek, možná úmyslný
Nakonec si rostlinu nechám, když už jsem si ji vypiplal a navíc se mi také líbí
Vlastně ani nevím, které je hezčí
Tak mám zase jedno story o koupě orchideje. Nedávno mi kvetlo Catasetum pileatum "Oro verde" od pokojovky.cz. Krásná kytka. Kdysi jsem si ale objednal malinkou rostlinu téhož Cataseta z Orchids-shop.eu. Nyní mi vykvetla a jak jsem dohledal tak jde o Catasetum pileatum "green-gold" -tedy opět něco jiného než jsem objednal. Ještě mám Catasetum pileatum v. imperiale které mi zatím nekvetlo. Mělo by kvést červeně, tak doufám, že nevykvete třeba bíle
Nakonec si rostlinu nechám, když už jsem si ji vypiplal a navíc se mi také líbí
Vlastně ani nevím, které je hezčí
Téda
, ty jsou nádherné, obě, taky bych je nedávala z domu. Jak Adély