Právě kvete 10
Re: Právě kvete 10
Něco, něco.
Lélie je nádherná, jen tiše závidím 
No, to je kytka od pana Dvořáka, koupená na jaře, takže naše kvetení to není. Ale ani jsme ji od jara neuhubili.
Byla pověšená v břízce celé léto. Jestli se zadaří za rok, pak teprv to bude radost.
Já mám oddělek od Paphia, krásná kytka, roste dobře, ale letošní výhon zdaleka není dorostlý. Nějak se mi po zimě vždycky probere docela pozdě. Ale pak to dožene 
Ta tedy je úžasnááá

- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
obě jsou krásné, gouldianu mám také, letos tedy ještě nekvetla, ještě nemá vyzrálou pahlízu. Jinak kvete pravidelně každý rok. Ale musím se podívat, v kterou dobu mi kvete, mám pocit, že podzim to není. Každopádně gratulace.
Moc krásné kvetení
Já mám také oddělek od Paphia, roste zatím pěkně, ale nevím zda pokvete již letos.
Já mám také oddělek od Paphia, roste zatím pěkně, ale nevím zda pokvete již letos.
Všechny pěkné a ta gouldiana obzvláště- navíc je to Mexická kytka
Prý je to druh z Mexického státu Hidalgo, který už se později nepodařilo nalézt, takže lokalita neznámá.
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
EvaJ píše:obě jsou krásné, gouldianu mám také, letos tedy ještě nekvetla, ještě nemá vyzrálou pahlízu. Jinak kvete pravidelně každý rok. Ale musím se podívat, v kterou dobu mi kvete, mám pocit, že podzim to není. Každopádně gratulace.
nedalo mi to, tak jsem zapátrala tady a moje kvete až v lednu a mám ji také od pana Kláta. Krásná kytka