Marti, já zase slyšela na výstavě ve Fatě od nějaké paní, že to mělo být na červce....Marta1 píše:Opakovaně jsem slyšela v Receptáři Př. Podlahy..radu jedné posluchačky..na puklice prý je nejlepší vyžvýkaná žvýkačka. Měla zamořený oleandr a moc si to pochvalovala...
Škudce, či jiná choroba?
Re: Škudce, či jiná choroba?
Dekuji mockrat vsem za rady, vzkaz jsem poslala kamaradce , snad se ji orchidejky uzdravi.
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Věděla jsem že tam je -ožral jeden nový výhon u Pyrrosie ale takovýho vypasence jsem nečekala 
Pořádný zmeťour
Marta1,
ano, drobek krásně spinká i pár měsíců a pak ho vzbudí vůně nových kořínků. Tam trochu kousne onde taky a všechny špičky
jsou tam a může zas na pár týdnů zalézt než se objeví nové křehké výhony. . Člověk se s tím s.re aby tomu dopřál nejlepší podmínky a má radost když se konečně objeví nové kořínky a takový hajzlík všechno zmaří. A může se čekat další rok.
ano, drobek krásně spinká i pár měsíců a pak ho vzbudí vůně nových kořínků. Tam trochu kousne onde taky a všechny špičky
jsou tam a může zas na pár týdnů zalézt než se objeví nové křehké výhony. . Člověk se s tím s.re aby tomu dopřál nejlepší podmínky a má radost když se konečně objeví nové kořínky a takový hajzlík všechno zmaří. A může se čekat další rok.
Postříkal bych insekticidem taky všechny ostatní kytky, puklice aneb červci se už mohli rozmnožit. A napadají nejen orchideje.