Krmíte čím? Myšaty? Nebo už baští velké myši?
Naši zvířecí spolubydlící
Re: Naši zvířecí spolubydlící
Krmíte čím? Myšaty? Nebo už baští velké myši?
Baští už dospělé myši(zvládne bez problémů 3 myši a ještě kouká kde jsou další), jen k vůli ní jsme je začali chovat doma, protože v krámě se mi zdá cena dvacet korun za myš přehnaná. A ta kanička má už nějakých 80-90 cm.
Jen jestli můžu varovat - snažte se ji nepřekrmovat - dožije se pak vyššího věku.Endys111 píše:Baští už dospělé myši(zvládne bez problémů 3 myši a ještě kouká kde jsou další), jen k vůli ní jsme je začali chovat doma, protože v krámě se mi zdá cena dvacet korun za myš přehnaná. A ta kanička má už nějakých 80-90 cm.
A ano, myši jsou drahé... taky jsem začala chovat krmivo (potkánky) sama. Hlavně i kvůli tomu, že zverimex opravdu nemám za rohem...
Dokonce jsem si je pak dávala i do mražáku když byl přebytek... a pak stačilo jen dva rozmrazit a šup hadovi...
V prvním patře mám ve skleníku akvárium na kovovém podstavci. A v něm, hle, kde se vzala, tu se vzala, žabka, carevna to asi nebude. Jak se dostala nahoru a do akvárka nevím, nevím o ničem, co bych zvenčí strkala do něj.
Co to je za žábu, nevíte někdo?
No lebedí si ve vlhku, fotit se moc nechce, zdrhá.
Co to je za žábu, nevíte někdo?
No lebedí si ve vlhku, fotit se moc nechce, zdrhá.
Rosnička?
No jo, ale je úplně šedá, teda zespodu nevím. A na tom obrázku, co jsou vidět nožky je na nich zelený šlem, co se v něm brodila. Sice jsem četla, že nemusí být všechny rosničky zelené.
Je i rosnička hnědá. Ale nevím
Dopídila jsem se mailu na nějakého zoologa, co se zabývá obojživelníky. Uvidíme, jestli odpoví.
Tak jsem to hledala na našla totoZdenka píše:Je i rosnička hnědá. Ale nevím
http://cz.depositphotos.com/37119823/st ... borea.html