Jj, je.... fascinuje mě ta kombinace barev.... na sebe by si to člověk nevzal, protože by mu přišlo, že se to nehodí.... příroda nám ukazuje opak!orchidejky píše:Tohle je nádherná kytička
Laelia tenebrosa
Re: Laelia tenebrosa
Teta krásné fotky!!!!!
Kombinace barev mne také fascinuje hlavně to vybarvení pysku a podle pohledu jsou naše rostliny
každá jiná varianta při pohledu na ten pysk
. Příroda je halt mocná čarodějka.
Kombinace barev mne také fascinuje hlavně to vybarvení pysku a podle pohledu jsou naše rostliny
každá jiná varianta při pohledu na ten pysk
Mencelu píše:Teta krásné fotky!!!!!![]()
každá jiná varianta při pohledu na ten pysk. Příroda je halt mocná čarodějka.
Myslíš? A není to jen tím, že já to fotila večer a s bleskem? Barvy pak vyjdou intenzivnější....
Ještě dotaz na všechny, co ji máte... jak ji máte velikou? Moje je docela malá - má listy tak 17-20 cm, pahlízy tak asi 10 cm.... je pravda, že ji trochu "dusím", tedy snažím se, aby nenarostla jako třeba L. purpurata....
je nádherná,..fotky jako vždy...myslím,že ty rozměry mám podobně...moje má docela světlé listy,i když nemá nadbytek světla,což mě štve...Teta píše:Ještě dotaz na všechny, co ji máte... jak ji máte velikou? Moje je docela malá - má listy tak 17-20 cm, pahlízy tak asi 10 cm.... je pravda, že ji trochu "dusím", tedy snažím se, aby nenarostla jako třeba L. purpurata....
Hm, je pravda, že já tu svoji dala také z JZ okna na Z... přišlo mi, že je jí tu lépe....
Mám jedinou Laelii sincoranu a mám ji ještě venku, jaké snáší noční teploty? Děkuji Věra
Tak jsem dostala L.tenebrosu od Luda,ale je nějaká velká v poměru co má Paphio, dala jsem jí do skleniku, tam je teplo aby se pěkně chytla a začala růst, fotku dam dodatečně