Sakra, mám tu semeník C. trianae tak se 3 miliony semen.Budu je bouchat po 10 kusech a brzo jsem multimilionář!!Tomáš píše:Snad nebude Pavlovi vadit toto nové téma.
Tak tohle pobavilo dnes mě:
http://postovnezdarma.cz/5-seminek-orch ... 3936885936
Pro pobavení
- Paphio
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pro pobavení
Tak jsme tu snáď ňácí odborníci né?! Zahrabete to podle návodu 25 cm do země a za 70 dní máte opic plný barákTomáš píše:Snad nebude Pavlovi vadit toto nové téma.
Tak tohle pobavilo dnes mě:
http://postovnezdarma.cz/5-seminek-orch ... 3936885936
Je smutné, že se tím bavíme namísto toho, něco s tím udělat. Proto jsme tam kde jsme od roku 1989. Jen jsme si dělali srandu z toho, jak se rozkrádá republika a dnes nadáváme ale tak v hospodě. Jen ať si to ti blbci koupí. Co takhle upozornit ČOI? Takhle začínají ty roztomilé a úsměvné zlodějiny nesoucí potom miliardy. Na rozdíl od nás se poslední smějí ti zloději. Vím, že naše orgány jsou skoro k ničemu včetně policie ale přece se nedá všemu jen přihlížet.
- drroman
- Kontaktovat uživatele:
ČOI nezajímá nicMíra píše:Je smutné, že se tím bavíme namísto toho, něco s tím udělat. Proto jsme tam kde jsme od roku 1989. Jen jsme si dělali srandu z toho, jak se rozkrádá republika a dnes nadáváme ale tak v hospodě. Jen ať si to ti blbci koupí. Co takhle upozornit ČOI? Takhle začínají ty roztomilé a úsměvné zlodějiny nesoucí potom miliardy. Na rozdíl od nás se poslední smějí ti zloději. Vím, že naše orgány jsou skoro k ničemu včetně policie ale přece se nedá všemu jen přihlížet.
jednou jsem na ten podvod upozornil aukro a dostal jsem odpověď ,že prodejce nijak neporušuje zákony tak nic dělat nebudou
Tak já to pro změnu tedy ČOI poslal.
- Paphio
- Kontaktovat uživatele:
Poslal jsem jim před časem upozornění že se v kanystrech prodávaných jako destilka nachází obyčejná voda. Odpověděli dlouhým mailem, kterým mi sdělili, že je to vlastně vůbec nezajímá....
- drroman
- Kontaktovat uživatele:
ono podobá kravina byla na aukru už několikkrát,třeba duhovaná růže,vícebarevné hrozno(každá bobule jiná) a podobné hovadiny.Když někdo na něco takového věří ,tak je vůl
Semena opičích orchidejí !!!??? Hmmm zajímavé
V oblíbené pohádce mého syna prodávají vzduch v plastových lahvích čerstvější než ten smrad venku
Jsem zvědavá kdy se bude prodávat toto zboží
aneb každé zboží má svého kupce.
V oblíbené pohádce mého syna prodávají vzduch v plastových lahvích čerstvější než ten smrad venku
Jsem zvědavá kdy se bude prodávat toto zboží
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Koukal jsem na ty jejich stránky trochu podrobněji a v podstatě jsem usoudil, že vybrali nabídky z ebay, kde je poštovné zdarma a objednané zboží v podstatě objednají v asii odkud kupujícímu přijde rovnou domů ( http://www.ebay.com/itm/Monkey-Face-Orc ... 1535639974 ). Když na ně přijde kontrola, tak budou tvrdit, že za to může dodavatel. Podle mě je důležitější osvěta mezi lidma.
Hezký den
Pavel
Hezký den
Pavel