Zygopetalum - Zygosepalum
- Katka
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zygopetalum - Zygosepalum
Krásná sytá barvička, no a jak proslovila raduzka - fčíl mudruj, asi to chce vychytat individuálně, ostatně i ty rady z literatury se dost liší.
cernosekc,parádní květy,líbí se mi víc,než to moje,doufala jsem,že bude taky takové jaké máš ty.Tak si ho pěkně užívej. 
Moc dík za pochvalu,no užíváme si ho celá rodina,je na chodbě,která je otevřená do celého bytu a ta vůně po ránu je až moc silná,žena prohlásila,že je to smrad....To si nemyslím,ale je fakt silná....Večer a v noci nic,začíná vonět až ráno.hanka2 píše:cernosekc,parádní květy,líbí se mi víc,než to moje,doufala jsem,že bude taky takové jaké máš ty.Tak si ho pěkně užívej.
Nemáš zač.To moje taky začíná vonět až od rána.
Je fakt,že ta vůně má sílu,ale k čemu ji přirovnat nevím.Můj prohlásil,že mu voní po moči
asi se "zbláznil"... 
Krasavice, moc hezké vybarvení já jsem u zyga pěstitel čekatel, už ani nevím jak květ u toho mého vypadá, jen se mi už nikam nevejde jak je obrovskécernosekc píše:Tak už rozkvetlo i mi,nemám s pěstováním žádný problém,je to hybrid,koupený v Kauflandu už před léty.Je z něj pěkný trs,kvete někdy i dvakrát ročně,od podzimu do jara stojí pod střešním oknem na chodbě,kde je kolem 20°.Přes léto je na polici ve skleníku na papriky,takže docela silné slunce a občas hic....Je tam skoro až do mrazů.
Krásnéé,blahopřeju,užívej si tu parádní vůni. 
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
tak to se připojuji, má nádhernou barvu.hanka2 píše:Krásnéé,blahopřeju,užívej si tu parádní vůni.
Přidávám se k balhopřání, krásné
děkuji, vonět začalo až dnes. ta vanda denisoniana také až po čase, zato ale krásně