Možná najdu, jen aby to hledání neodneslo příliš rostlin. Nejchladněji mam u vstupu do sklípku, ale světla je tam po skromnu. Podobně jako u vstupu do jeskyně. Tam, kde je hodně světla je zpravidla nejtepleji. Dam na radu, za pokus to stojiradzak píše:Petře, u tebe musí růst všechno. V takovém prostoru najdeš místo pro každou kytku. Čím lepší je u sofronitis osvětlení, tím kvalitnější je kvetení.garnet píše:Je fantasticky, myslíš, ze jej lze mít v temperovaném skleníku? Mam mista, kde je celkem chladno, ale bude to horší se světlem.radzak píše:Zátiší se sofronitis![]()
Garnet
FOTKY PODLE NÁLADY 2
Re: FOTKY PODLE NÁLADY 2
Ta je nádherná 
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Skoro jako by už jaro zaťukalo na dveře
Hezký den
Pavel
Hezký den
Pavel
Jak dlouho tu azalku jako bonsai mate ? Já měl kdysi take jednu kapitálni, kterou jsem zachránil z jednoho zkrachovaleho zahradnictví , ale stěhováním jsem o ni přišel, dodnes mě to mrzí. Jsou to krásné rostliny, jejichž sláva bohužel pominula i kdyz ne tak docela. Zasloužily by si větší popularitu .pavelheger píše:Skoro jako by už jaro zaťukalo na dveře![]()
Hezký den
Pavel
Asi 15 let. Každý rok přesadím, zakrátím kořeny a korunku. Tu zkracuji ihned po odkvětu. Celé léto je potom v polostínu na zahradě až do příchodu mrazíků a pak do chladného skleníku.
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Asi bude opáčko a asi to za chvilku prdne 
Tak to je parádička
Tak to určitě stojí za podívání,je kouzelná